Homepage  / Televiziune

Dan Șucu, cucerit de ideea unui concurent la „Imperiul Leilor”, 27 aprilie 2022. Ce sumă imensă a investit

Dan Șucu, cucerit de ideea unui concurent la „Imperiul Leilor”, 27 aprilie 2022. Ce sumă imensă a investit
4

de Roxana Mirea,

Antreprenori din toată România au pășit aseară, 27 aprilie 2022, în Imperiul Leilor cu o dorință arzătoare: să-i cucerească pe investitori și să-i convingă să bage mâna adânc în buzunar pentru a finanța afaceri cu potențial. Ce antreprenori l-au convins pe Dan Șucu să inveastească în afacerile lor, aseară, 27 aprilie, la „Imperiul Leilor” 2022.

Ce concurenți l-au cucerit pe Dan Șucu la Imperiul Leilor – 27 aprilie 2022

Sorin Cristea a venit în fața leilor cu o idee care ar putea revoluționa locuințele românilor – un sistem integrat de construcție modernă a caselor, în așa fel încât acestea să fie ecologice și aibă consumul de energie zero. Dan Șucu a văzut un potențial imens în ideea lui și i-a oferit 500.000 de euro pentru 25% din business.E un om pasionat, care știe despre ce e vorba din punct de vedere industrial, dar care privește prea superficial zona de piață și de vânzare”, a spus acesta despre Sorin Cristea. 

Doi tineri antreprenori le-au adus aseară leilor o selecție de produse decorative din beton – vase cu design unic pentru lumânări, ghivece sau vaze, pe care le produc de la zero în țara noastră. ”Planul vostru de afaceri e nerealist, asta nu înseamnă că nu există o valoare în ceea ce faceți voi. Eu o să vă fac o propunere”, le-a spus Dan Șucu. Omul de afaceri le-a oferit Cameliei și lui Lucian Gheorghe o finanțare de 150.000 de euro astfel: 50.000 de euro sub formă de capital, iar 100.000 de euro sub formă de împrumut, pentru 30% din companie.

Dan-Sucu-Camelia-si-Lucian-GheorgheIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu revin în Imperiul Leilor și săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton