Homepage  / Televiziune

Dan Șucu, ofertă neașteptată la Imperiul Leilor 2022. Ce i-a reproșat unui concurent

Dan Șucu, ofertă neașteptată la Imperiul Leilor 2022. Ce i-a reproșat unui concurent
6

de Roxana Mirea,

O nouă ediția a emisiunii „Imperiul Leilor” 2022 a fost difuzată aseară, 6 aprilie, la Pro TV. Noi concurenți au venit să îi convingă pe cei cinci lei să investească în afacerile lor. Dan Șucu i-a făcut o ofertă neașteptată unui concurent.

Dan Șucu, ofertă neașteptată la Imperiul Leilor 2022

O nouă ediție a emisiunii „Imperiul Leilor” 2022 a fost difuzată aseară, 6 aprilie, la Pro TV. Porțile Imperiului s-au deschis aseară pentru noi concurenți. Cei cinci lei au avut în fața lor idei de business cu produse și servicii creative, iar Dan Șucu și Sebastian Dobrincu au ales să investească în designul românesc și în cea mai mare comunitate de freelanceri IT.

„Bine ați venit în Imperiul designului românesc”, le-a spus Mihnea Ghilduș investitorilor în ediția de aseară. El a prezentat în Imperiul Leilor conceptul unui magazin în care se întâlnesc creatorii, producătorii și cumpărătorii care susțin creativitatea românească.

Nu e puțin ciudat că ai început în 2012 și încă ne gândim cum creștem, cât creștem, de ce nu creștem? Sunt 10 ani de atunci!”, l-a întrebat Dan Șucu.

Ritmul lent de evoluție a afacerii l-a făcut pe deținătorul grupului Mobexpert să-i facă o ofertă neașteptată: 200.000 de euro investiție pentru 60% din afacere. După câteva minute de gândire, Mihnea a acceptat ca Dan Șucu să fie acționar majoritar.

moment-Mihnea-Ghildus-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Andrei Puni, Marcel Grama și George Retegan au înființat baza 7 – cea mai mare comunitate de freelanceri în IT. Sistemul lor îi ajută pe cei care știu deja programare să evolueze, dar și să facă un business în acest domeniu. Sebastian Dobrincu a bătut palma cu ei și le va oferi 100.000 de euro investiție pentru 15% din companie.

moment-baza-7-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 6

O nouă ediție Imperiul Leilor miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton