Homepage  / Vedete româneşti

Dana Chera, ex Antena 3 și Etno TV, a semnat cu un alt post TV. Ce spune despre noile emisiuni

Dana Chera, ex Antena 3 și Etno TV, a semnat cu un alt post TV. Ce spune despre noile emisiuni

de Andra Stana,

Dana Chera, fostă Grecu, a plecat de la Etno și a semnat un nou contract cu un alt post de televiziune. Prezentatoarea a vorbit recent despre noile sale emisiuni.

Dana Chera, cunoscută publicului ca Dana Grecu, va apărea în curând la Metropola TV, unde va avea două emisiuni.

Cele două producții pe care am convenit alături de conducerea postului să le realizez, «Vezi ce crezi!» și «Curat», au ca scop prezentarea cu cât mai multă acuratețe a unor informații controversate sau neclare, din actualitate. Sper ca oamenii care ne urmăresc să se simtă respectați și prețuiți. În fapt, asta a fost ideea de la care am plecat atunci când am gândit proiectele”, a anunțat Dana Chera, potrivit metropolatv.ro.

Ce subiecte va aborda Dana Chera în noile emisiuni de la Metropola TV

Vezi ce crezi” este o emisiune săptămânală, de tip talk-show, care se va difuza în fiecare duminică în intervalul 20.00 – 21.30, și în care Dana va încerca, împreună cu invitații săi, să-i „lumineze” pe cei aflați în crize existențiale, fie că vorbim de dependențe de tot felul, stres, dezamăgiri, boli psihosomatice, bombardament informațional etc.

În al doilea rând, „Curat” este o emisiune mult mai ancorată în actualitatea imediată, care va fi pe post de luni până joi în intervalul 23.00-23.30. În cadrul acestei emisiuni, Dana Chera va alege un subiect de pe care va da la o parte tot „balastul” de informații irelevante sau chiar fake. În final, telespectatorul va rămâne cu faptele „curate” și va putea să își tragă singur concluziile.

Dana Chera a revenit pe micile ecrane în 2022

Dana Chera, cunoscută publicului ca Dana Grecu, a realizat mai multe emisiuni la Antena 3, apoi a intrat în concediu de maternitate. Ulterior, aceasta nu s-a mai întors pe post. „Când le-am spus prietenilor că voi sta acasă, cu Ana, doi ani, și-au făcut cruce și nu m-au crezut. Toți au spus că nu voi rezista”, spune Dana Chera.

Apoi, în ianuarie 2022, după o pauză de patru ani de zile, jurnalista s-a întors în televiziune. Fosta prezentatoare de la Antena 3 a semnat atunci un nou contract cu altă televiziune din România, anunța paginademedia.ro.

„Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic”, a spus Dana Chera când a primit propunerea. Postul de muzică populară s-a transformat în urmă cu un an într-un canal generalist, cu o componentă informativă.

„Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înțeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este «alergat» de posturile de știri. Este un public care votează, care vrea să fie informat, care îngroașă rândurile la plata taxelor.

Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el. Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii. Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular.

Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă”, a declarat Dana Grecu despre semnarea contractului cu Etno TV, pentru paginademedia.ro.

Ce emisiuni a prezentat Dana Grecu la Etno TV

Jurnalista a avut la Etno TV un talk-show cu subiecte din domeniul social, politic, difuzat în prime-time. Emisiunea Danei Chera a putut fi urmărită de la ora 20.00 până la ora 22.00, de două ori pe săptămână.

Fosta prezentatoare de la Antena 3 a mai avut un proiect la Etno TV: o emisiune de weekend. „O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%”, a mai spus Dana Grecu pentru sursa mai sus menționată.

Sursa foto: arhivă TVmania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton