Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz a făcut turul casei. „E construită dinainte de 1900. Noi am restaurat-o”

Dana Rogoz a făcut turul casei. „E construită dinainte de 1900. Noi am restaurat-o”
11

de Roxana Mirea,

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, formează o familie superbă, alături de cei doi copii ai lor. Cu toții locuiesc într-o casă veche din centrul Bucureștiului, pe care Dana Rogoz și soțul ei au amenajat-o după bunul plac. Casa are parter și etaj, dar și o terasă superbă. Cum arată casa în care locuiește actrița.

Dana Rogoz a făcut turul casei

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, împreună cu cei doi copii ai lor, Vlad și Lia, locuiesc într-o casă veche, din centrul Capitalei. Actrița a făcut turul casei pentru storia.ro, într-un clip publicat pe YouTube.

Dana Rogoz și Radu Dragomir au restaurat și amenajat casa după bunul lor plac și au creat spațiu special, de familie. În ceea ce privește decorarea casei, actrița a luat deciziile împreună cu soțul ei, amândoi fiind pasionați de design interior.

„Casa nu are atât de multe camere pentru că mansarda e un open space. Ar fi dormitorul nostru, care este și al Liei, camera lui Vlad, și o altă cameră, a lui Barbu, fratele mai mare al Liei și al lui Vlad. Și eu, și Radu suntem pasionați de design interior și am luat împreună deciziile. Acest dulap a fost creat de noi, după ideile noastre, din uși vechi pe care le-am luat din casa noastră, dar și ale vecinilor. Aici e dulapul lui Radu, iar aici e o ușă funcțională care duce la baie”, a povestit Dana Rogoz pe YouTube în timp ce și-a prezentat casa, potrivit libertatea.ro.

dana-rogoz-casa-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum au reușit Dana Rogoz să cumpere o casă în centrul Bucureștiului

Când vine vorba de atracțiile casei, Dana Rogoz spune că acestea sunt camera lui Vlad și mansarda. De asemenea, ea a mai afirmat că adoră să se relaxeze pe terasă, fiind locul unde se simte bine.

Mansarda și camera lui Vlad sunt atracțiile. În pandemie am pus la punct toate detaliile. (…)

A fost o casă de dinainte de1900, pe care noi am restaurat-o, am consolidat-o, deci a fost un mare șantier. Țin minte că nu exista tavan, chiar ningea în acest spațiu. (…) În partea de sus e mansarda noastră, care e un open space, unde stăm cu prietenii. Avem și o bucătărie, bucătăria care are nevoie de o schimbare, dar acesta este spațiul nostru cu prietenii, de petreceri, de relaxare. Avem și o terasă, unde eu mă simt foarte bine”, a mai declarat actrița.

Achiziționarea unei case în centrul Bucureștiului nu a fost uțoară. Dana și Radu au așteptat mult timp până în momentul în care au simțit că această casă este cea potrivită pentru ei.

Noi am așteptat foarte mult această casă, așa cum am așteptat-o și pe cea de la Viscri. Am făcut numeroase căutări, ani de zile, până când am simțit că facem alegerea potrivită. Cred că au fost vreo trei ani de căutări până când s-a eliberat această casă. E mai bine să fie lucrurile făcute încet, temeinic și să iasă așa cum îți dorești”, a mai mărturisit ea.

Sursa Foto: Captură de ecran YouTube, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton