Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, dezvăluiri emoționante despre clipele grele prin care trece familia ei. „E mai greu decât mă așteptam”

Dana Rogoz, dezvăluiri emoționante despre clipele grele prin care trece familia ei. „E mai greu decât mă așteptam”
6

de Roxana Mirea,

Dana Rogoz împărtășește cu fanii ei din mediul online momentele frumoase din viața ei, dar și pe cele mai puțin frumoase. De data aceasta, actrița a scris un mesaj lung pe rețelele sociale în legătură cu fratele ei. Dana Rogoz este foarte tristă că fratele ei a luat o decizie definitivă pentru viitorul lui.

Dana Rogoz, tristă că fratele ei se mută din țară

Dana Rogoz este tristă că fratele ei a luat decizia de a pleca din țară. Cu toate acestea, actrița spune că ea a fost cea care de multe ori l-a încurajat să facă acest pas, însă asta nu înseamnă că despărțirea este mai puțin dureroasă.

Nici nu știu cum să încep… Hai să intru direct în subiect: unul dintre frații mei, Radu, pleacă din țară fară bilet de întoarcere. Pentru o perioadă de timp, nu se știe cât de lungă, va locui împreună cu prietena lui în Lisabona. Și deși eu am fost întotdeauna cea care i-a încurajat să plece, având job-uri care le permit să lucreze de oriunde din lume, acum că se întâmplă…. ah… e mai greu decât mă așteptam.

Sigur și fratelui meu îi e greu, deși nu o recunoaște. Dar și mie îmi e! Da, sună super egoist, îmi dau seama, dar gândul că fratele meu nu va mai fi în același oraș cu mine, că nu ne vom mai putea vedea așa, spontan, cum o făceam de câte ori aveam chef, mă întristează. Am tot amânat să mă gândesc la acest moment, să analizez ce simt, desi știam că plecarea se apropie”, este mesajul publicat de Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz, afectată profund de decizia fratelui ei. „E mai greu decât mă așteptam”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Timpul ăla al nostru nu va mai fi niciodată la fel”

Dana Rogoz a spus că se bucură foarte mult pentru fratele ei, însă nu poate evita să nu fie tristă. Știe că se vor revedea de sărbători și vacanțe, dar este conștientă că va exista presiunea timpului și că întâlnirile lor nu vor mai fi niciodată la fel.

„Rațional – mă bucur foarte mult și știu că e cea mai bună decizie pentru ei. Emoțional – hmmm…. Și cumva am înțeles ce simt în momentul în care Vlad m-a întrebat: „Și când se întoarce Dodo?” De revenit, va reveni de sărbători prima oara. Dar stiu de pe acum că aceste întoarceri în țară, în vacanțe sau în anumite weekenduri, vor fi o alergătură și o sforțare de a bifa câte o întălnire cu fiecare dintre noi, cei din familie, cu prietenii lui, hai și o bere acolo, hai și o masă dincolo și hai cine mă duce înapoi la aeroport. Adică timpul ăla al nostru nu va mai fi niciodată la fel. Chiar și când ne vom vedea, va fi sub presiunea „reîntâlnirii perfecte”.

Aseară ne-am văzut toți 3, frații, la cina de dinaintea plecării. Și am vorbit numai tâmpenii, așa cum facem de fiecare dată, fiind prea lași în a discuta în profunzime subiectul plecării. Nu i-am zis ce simt, că nu vreau să îl încarc și cu ale mele. Nu i-am zis nici că Vlad plânge de fiecare dată când își aduce aminte că Dodo pleacă.

Dar sper din suflet să le fie bine amândurora acolo, să se adapteze rapid, să își facă prieteni și ….să treacă repede timpul până la Crăciun”, a mai scris Dana Rogoz.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton