Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, de urgență la spital cu fiica ei. Ce s-a întâmplat cu Lia

Dana Rogoz, de urgență la spital cu fiica ei. Ce s-a întâmplat cu Lia
5

de Roxana Mirea,

Dana Rogoz a trecut prin clipe grele, miercuri, 2 februarie. Actrița a povestit pe Instagram tot ce s-a întâmplat. Dana Rogoz a ajuns la spital cu fiica ei, Lia, după ce micuța s-a accidentat. Vedeta a publicat o imagine cu fiica ei, după ce au iețit din spital și a explicat că nu este nimic grav. Ce s-a întâmplat cu Lia.

Dana Rogoz, la spital cu fiica ei

Dana Rogoz a ajuns la spital cu fiica ei, Lia, după ce micuța s-a accidentat. Fetița s-a lovit la mâna dreaptă, iar actriței i s-a luat o piatră de pe inimă când a auzit că nu va fi nevoie totuși de ghips.

Lia mea e putin suparata acum, caci a cazut si s-a lovit la mana dreapta. Dar tocmai ce am iesit de la spital si vestea buna e ca nu necesita ghips, nu e nimic grav, ci trebuie doar sa avem grija sa isi revina incet – incet. Azi isi manca supa cu mana stanga si iti tinea paharul cu dintii, ca sa nu isi foloseasca dreapta. Si-o proteja, micuta. Of”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu fiica ei.

De asemenea, actrița a publicat o serie de story-uri, pe Instagram, cu Lia. Micuța își ținea mâna dreaptă nemișcată, în timp ce încerca să muște dintr-o felie de pâine și să bea apă, folosindu-se doar de mâna stângă.

Doar cu stânga… Deși ea e dreptate în mod normal”, a scris Dana Rogoz.

dana-rogozIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Dana Rozog are doi copii

Dana Rogoz nu este împlinită doar pe plan profesional, dar și pe plan personal. Actrița are o familie superbă pe care a întemeiat-o alături de soțul ei, Radu Dragomir. Cei doi au împreună doi copii minunați, pe Vlad și Lia. Dana Rogoz își încântă fanii cu imagini superbe cu cei doi copii ai ei, iar micuța Lia topește inimile tuturor.

În plus, Vlad are foarte mare grijă de sora lui, iar Dana Rogoz e fascinată de relația frate-soră pe care o au copiii ei.

„Are atat de mare grija de surioara lui. Mor de drag cand vad cum o tine in brate si cat de atent e la nevoile ei. Iar ea il mangaie, il pupa si incearca sa il imite in tot ce face. Pentru ca Vlad e eroul ei”, a scris actrița pe Instagram la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton