Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dana Rogoz, despre schimbările de ultim moment din viața ei. „Da, se întâmplă și e cu mare bucurie”

Dana Rogoz, despre schimbările de ultim moment din viața ei. „Da, se întâmplă și e cu mare bucurie”
7

de Andra Stana,

Dana Rogoz se pregătește să își facă debutul ca regizor și scenarist. Actrița de 36 de ani a făcut importantul anunț pe conturile sale de socializare, unde este urmărită de sute de mii de fani.

Ieri a fost o zi foarte importantă pentru mine. Notez aici, să nu uit, că am avut ședința de producție pentru scurtmetrajul pe care îl voi filma la vară. Da, se întâmplă!!!!!!! Vara aceasta voi filma primul meu scurtmetraj ca regizor și scenarist. Și e cu mare bucurie”, a transmis vedeta.

Dana-Rogoz-despre-schimbarile-de-ultim-moment-din-viata-ei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dana Rogoz e actriță de ani buni, la doar trei ani ea făcea parte din grupul „Minisong”, condus de Ioan Luchian Mihaela. Când a împlinit nouă ani, Dana avea deja propriul rol: „Abramburica”. Actrița a făcut parte din distribuția multor filme; a apărut chiar și în seriale TV, scrie libertatea.ro.

Din 2012, Dana Rogoz e căsătorită cu regizorul Radu Dragomir și împreună au doi copii, pe Vlad și pe micuța Lia.

Vedeta a mărturisit, recent, că îi este recunoscătoare soțului pentru tot, în special pentru copiii pe care îi au împreună. „143/365 18 ani de relație. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi”, a transmis vedeta recent în mediul online despre Radu Dragomir.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton