Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, detalii despre momentele dificile din viața ei. Cine a ajutat-o să facă față suferinței

Dana Rogoz, detalii despre momentele dificile din viața ei. Cine a ajutat-o să facă față suferinței
7

de Roxana Mirea,

Dana Rogoz are o carieră de succes, dar este împlinită și pe plan personal. Ea este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir și au împreună doi copii, pe Vlad, în vârstă de 8 ani și pe Lia, în vârstă de aproximativ doi ani. Recent, Dana Rogoz a fost prezentă la un eveniment și, într-un interviu, a vorbit despre copii și despre momentele dificile din viața ei.

Cine o ajută pe Dana Rogoz cu copiii

Dana Rogoz a fost prezentă la lansarea cărții „Nu există nu se poate”, a Andreei Marin. Întrebată cine o ajută cu copiii, actrița a spus că soțul ei, doar că mai apelează și o studentă din când în când.

„În mod evident, soțul meu, Radu. El este acum cu copiii, e singur acasă. Mă ajuta și mama, mai ales când era Vlad mai mic. Dar acum, în perioada pandemiei, a fost mai complicat, până nu s-a vaccinat, era într-o catergorie de risc. Am încercat să evitam să ne întâlnim prea des. Tot timpul Vlad era posibil purtător că abia mergea la școală.

Cu mama ne vedeam în anumite contexte și nu a putut să ne mai ajute atât de mult. Alți bunici Lia nu a mai prins, din păcate. Avem și o studentă, la care apelăm din când în când, dar mai rar că trebuie să ne potrivim la program. Altfel, noi doi ne împărțim acest timp cu copiii. Când el are treabă mai multă stau eu cu ei, când știe că eu am ceva de făcut stă el”, a spus Dana Rogoz într-un interviu pentru click.ro.

dana rogoz (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dana Rogoz, despre momentele dificile

Dana Rogoz a vorbit și despre momentele dificile din viața ei. Actrița și-a pierdut tatăl în anul 2014. Aceasta a spus că un om trebuie să își trăiască suferința și apoi să meargă mai departe.

„Foarte rar ajung să spun nu se poate! Sunt un om cu multă inițiativă și foarte muncitor. În momentul în care îmi propun ceva, sunt determinată să o fac. Nu sunt un om leneș, urăsc lenea. Sunt om care a tras întotdeauna, nu am așteptat să-mi cadă din cer și m-am și lovit în jurul meu de nu se poate, de oameni care încercau să oprească lucrurile, dar mai mult m-au ambiționat.

Situațiile dramatice sunt cele legate de sănătate, de pierderea celor dragi. În momentele acelea trebuie, pur și simplu, să-ți trăiești suferinta și să accepți că lucurile astea se întâmplă. Nu e ok nici sa te minți, nici să cauți un bine în lucrurile astea, uneori lucurile sunt, pur și simplu, rele.

Îți trăiești suferinta și după aceea mergi mai departe, ajutată de oamenii care contează în viața ta. În minte am familia, ei m-au ajutat mereu să trec peste lucrurile acestea complicate”, a mai spus actrița pentru sursa menționată anterior.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton