Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, fotografie superbă de familie. „Îi iubesc de nu mai pot”. Cum așteaptă Crăciunul

Dana Rogoz, fotografie superbă de familie. „Îi iubesc de nu mai pot”. Cum așteaptă Crăciunul
7

de Roxana Mirea,

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. În plus, ea este foarte activă și pe rețelele sociale și îi ține la curent pe urmăritorii ei cu activitățile de zi cu zi. Pe de altă parte, actrița îi încântă pe fanii săi cu fotografii superbe de familie, în care apare alături de soțul ei, Radu Dragomir și cei doi copii ai lor, Vlad și Lia. Recent, ea a vorbit pe Instagram despre cum e atmosfera în casa lor, în așteptarea Crăciunului.

Dana Rogoz, fotografie superbă de familie

Dana Rogoz nu este împlinită doar pe plan profesional, dar și pe plan personal. Actrița are o familie superbă pe care a întemeiat-o alături de soțul ei, Radu Dragomir. Cei doi au împreună doi copii minunați, pe Vlad și Lia. Dana Rogoz și-a încântat fanii de pe Instagram, publicând o frumoasă fotografie de familie. Ea a povestit care este atmosfera în casa lor în prag de sărbători.

„Așa suntem noi, în așteptarea Crăciunului din 2021. Citim în fiecare zi o poveste din advent, mâncăm turtă dulce și mai adaugăm o decorațiune în casa noastră. Azi ne-a sosit și bradul! Vlad e bombă de energie după scoală și vrea să ne povestească tot, în timp ce mișună întruna prin cameră. Lia îl urmează întocmai, răzând în hohote. Până și mișcările lui de break dance încearcă să le imite, spre deliciul nostru. Îi iubesc de nu mai pot, și pentru mine ei sunt cel mai frumos cadou al vieții”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz, vacanță de vis în Laponia cu familia

Recent, Dana Rogoz a fost într-o vacanță de poveste alături de soțul ei, Radu, și de cei doi copii ai lor. Cu toții au mers să-l întâlnească pe Moș Crăciun, în Laponia și s-au întors în România cu amintiri de neuitat.

A fost o vacanță de doar 3 nopți în Laponia, dar am trăit atât de multe experiențe și atât de intense, că pe cuvânt că a fost una dintre cele mai frumoase din viața noastră. Pur și simplu de neuitat. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

În plus, îndrăgita actrița a publicat numeroase imagini din vacanța lor de vis. Un alt moment special pentru ei a fost și întâlnirea cu Moș Crăciun.

„L-am întâlnit! ❤ Și i-am mulțumit pentru toată magia pe care a adus-o în viața noastră. Ne-a spus „bună dimineața” și ne-a urat „O viață bună!” în română! „E normal, mama, să știe toate limbile, că citește toate scrisorile, îți dai seama…” mi-a explicat Vlad. A fost foarte emoționant”, a povestit Dana Rogoz.

Dana-Rogoz-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton