Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, imagine cu fiica ei de sute de mii de like-uri. „Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea”

Dana Rogoz, imagine cu fiica ei de sute de mii de like-uri. „Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea”
10

de Roxana Mirea,

Dana Rogoz, în vârstă de 36 de ani, are o familie superbă. Ea este căsătorită cu Radu Dragomir și împreună au doi copii, pe Vlad și pe Lia. Actrița este foarte activă pe rețelele sociale și publică adesea imagini cu copii ei. Încă de când a venit pe lume, Lia a fermecat pe toată lumea. Dana Rogoz a publicat o imagine cu fiica ei, care a făcut înconjurul lumii.

Dana Rogoz, imagine cu fiica ei de sute de mii de like-uri

Dana Rogoz nu este împlinită doar pe plan profesional, dar și pe plan personal. Actrița are o familie superbă pe care a întemeiat-o alături de soțul ei, Radu Dragomir. Cei doi au împreună doi copii minunați, pe Vlad și Lia. Dana Rogoz își încântă fanii cu imagini superbe cu cei doi copii ai ei, iar micuța Lia topește inimile tuturor.

Dana Rogoz a publicat o imagine cu fiica ei care a făcut înconjurul lumii. Fotografia a fost realizată acum un an, iar actrița a scris pe Instagram că nu se aștepta ca imaginea să aibă un asemenea impact.

„Acum aproape 1 an, am postat această fotografie cu Lia, pe care i-o făcusem într-una dintre zilele liniștite de sărbători, petrecute acasă. Nu aveam nicio idee că urmează să facă turul lumii, din America și până în Vietnam. Sute de mii de like-uri și share-uri în doar câteva zile, în toate limbile pământului. (…)

Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea. Un bărbat din Mexic mă roagă să o filmez, cadou de ziua soției sale. Ieri, o doamna din Armenia îmi scria că vrea să ajungă în România pentru a o întâlni pe Lia, înainte de a naște, urmând că fetiței ei să îi pună același nume. Sincer, Radu și cu mine nici nu știm cum să reacționăm. Probabil e un har al ei și vom înțelege pe parcurs cum să o ghidăm în viață, pentru a-i aduce fericire”, a scris Dana Rogoz.

Dana-Rogoz-imagine-cu-fiica-ei-de-sute-de-mii-de-like-uri-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton