Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, în vacanță cu copiii și fiul vitreg. Drumul până în Bali a durat 29 de ore

Dana Rogoz, în vacanță cu copiii și fiul vitreg. Drumul până în Bali a durat 29 de ore
5

de Cătălina Matei,

Actrița Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, își petrec vacanța într-o destinație exotică. Cei doi au ales pentru vacanța lor de vară Bali, iar formula este una specială, căci alături de cei doi copii pe care îi au împreună, în călătorie îi însoțește și Barbu, fiul vitreg al Danei.

Pe contul său de Instagram, Dana Rogoz le-a împărtășit urmăritorilor săi că a trecut prin momente de panică în drumul spre Bali, acolo unde își petrece vacanța alături de soț și cei doi copii ai lor, dar și alături de Barbu, băiatul lui Radu din prima sa căsătorie.

Dana a povestit pe Instagram că au avut un drum lung până la destinație, de 29 de ore, cu două escale, iar pe parcurs, fiului ei Vlad i s-a făcut foarte rău. Din fericire, cel mic și-a revenit, iar acum sunt într-un loc de vis.

Copiii au fost chiar foarte înțelegători și cooperanti, pentru un drum de aproape 29h, cu tot cu întârzierea ultimului avion intern. În timpul zborului Vlad s-a uitat la televizor și a dormit, Lia s-a jucat cu noi și a dormit și ea mare parte din traseu, în brațele noastre. Problema a fost că în escala în aeroport în Doha, fix după ce a alergat pe tobogane cu Lia la unul dintre locurile de joacă, lui Vlad i s-a făcut brusc rău. A început să aibă frisoane, să spună că îi vine să vomite, se făcuse foarte palid… așa că fuga cu el la clinica din aeroport să îl vadă un medic”, a scris Dana Rogoz pe contul său de Instagram.

Această vacanță este cu atât mai specială cu cât Dana și soțul ei sunt însoțiți și de Barbu, băiatul lui Radu Dragomir din prima căsătorie. Acesta are 20 de ani și studiază în Elveția.

În ciuda orelor lungi petrecute pe drum, dar și a neplăcerilor provocate de episodul febril prin care a trecut Vlad, băiețelul Danei, cei cinci se distrează de minune împreună. Unul dintre obiectivele turistice din Bali pe care le-au bifat a fost  Monkey Forest Sanctuary, unde s-au bucurat din plin de compania maimuțelor.

Dana-Rogoz-Bali-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Dana Rogoz și Radu Dragomir, 18 ani de relație

Când a început relația cu Radu Dragomir, Dana Rogoz avea doar 18 ani, însă povestea lor de dragoste a înflorit frumos. Actrița a scris pe Instagram, la sfârșitul lunii mai, că ea și soțul ei au împlinit 18 ani de relație. Ea a publicat o imagine cu cei doi copii și a scris un mesaj emoționant în descriere. Dana Rogoz este recunoscătoare pentru toate momentele pe care le-a trăit alături de soțul ei de-a lungul acestor 18 ani.

„18 ani de relație. Azi. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, la acel moment.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton