Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, mesaj în memoria tatălui ei: „Uneori, îmi vine să îl sun şi să îl întreb…”

Dana Rogoz, mesaj în memoria tatălui ei: „Uneori, îmi vine să îl sun şi să îl întreb...”
12

de Roxana Mirea,

Dana Rogoz, mesaj în memoria tatălui ei. Au trecut 8 ani de când tatăl Danei Rogoz a încetat din viață. Vedeta îi simpte lipsa mereu și nu și-a revenit niciodată complet după pierderea lui. Ieri, actrița a publicat un mesaj emoționant în memoria celui care i-a dat viață. Dana Rogoz a mărturisit că încă îi vine să îl sune și să-l întrebe de ce n-a mai dat niciun semn.

Dana Rogoz, mesaj în memoria tatălui ei

Dana Rogoz îi simte zilnic lipsa tatălui ei, Ion Alexandru Rogoz. Acesta s-a stins din viață la puțin timp după ce medicii i-au pus un diagnosticul de leucemie acută. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Dana Rozog a spus că tatăl ei a avut timp să le vorbească.

A avut acest timp să ne vorbească înainte de a muri. S-a întâmplat când aveam 29 de ani. (…) Mi-a zis că oamenii nu dispar de tot dacă continui să vorbești despre ei. El a avut leucemie într-o formă acută, foarte, foarte acută, s-a întâmplat fulger, la o săptămână de la diagnostic, a fost ca un accident de mașină”, a spus Dana Rogoz, la un moment dat.

Ei bine, anii trec, iar actrița îi simte lipsa acut tatălui ei. Ieri, Ion Alexandru Rogoz ar fi împlinit 68 de ani, iar cu această ocazie, Dana Rogoz a scris pe Instagram un mesaj în memoria celui care i-a dat viață, alături de o fotografie alb-negru cu ea.

Azi ar fi fost ziua lui tata. Ar fi implinit 68 de ani. S-a oprit la 60. Dar uite că eu încă număr. Şi, uneori, îmi vine să îl sun şi să îl intreb: Ce faci, tata? De ce nu ai mai dat niciun semn de viață? De ce aşa? Ii simt lipsa. Regret multe lucruri. Şi mă pierd în calculele astea, anii trăiți, anii pierduţi… ani cu tată, ani fără tată”, a scris Dana Rogoz pe Instagram despre tatăl ei.

Dana Rogoz și soțul ei s-au căsătorit în 2012

Actrița din „La Bloc” s-a căsătorit pe 14 iulie 2012 cu regizorul serialului, Radu Dragomir, cu care avea o relație de ani buni. Rochia de mireasă purtată de Dana Rogoz a fost o creație Parlor by Veronica Zaharia. Cu toate că între ea și soțul ei există o diferență de 19 ani, Dana Rogoz mărturisește că tatăl celor doi copii este sufletul ei pereche. Invitata lui Cătălin Măruță în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, Dana Rogoz a oferit câteva detalii despre cum și-a cunoscut parenerul.

Se pare că Dana Rogoz și Radu Dragomir, de profesie regizor, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale celebrului serial „La Bloc”. Cu toate astea, deși relația lor profesională era una bună, în prima fază a cunoașterii nici unul dintre ei nu se gândeau că vor ajunge să formeze un cuplu. Cei doi erau implicați în relații diferite, iar povestea de dragoste a debutat la mai bine de doi ani de când s-au cunoscut.

Nu a fost dragoste la prima vedere, amândoi aveam alte relații, dar a fost o relație foarte bună profesional”, a spus Dana Rogoz în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță.

Dana Rogoz și soțul ei au doi copii împreună: un băiat și o fetiță.

Dana-Rogoz-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce vârstă are Dana Rogoz

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite și iubite actrițe de la noi. Ea a devenit cunosctucă în special pentru rolul lui Mimi din serialul „La Bloc”, difuzat de postul Pro TV. Acum, vedeta nu este împlinită doar din punct de vedere profesional, dar și personal. Are un soț care o iubește și doi copiii minunați.

Dana Rogoz a împlinit vârsta de 36 de ani pe data de 26 septembrie.

36 de ani. Azi. Acum. Am tot ce imi doresc”, a scris ea atunci, în dreptul unei fotografii în care apare alături de copiii ei.

Tocmai ce am suflat in lumanari si mi-am pus in gand dorintele pentru 36 de ani de viata. Multumesc celor care v-ati gandit azi la mine cu drag si pentru mesajele pe care mi le-ati scris – sa stiti ca mi-ati facut aniversarea si mai frumoasa”, a mai scris Dana Rogoz pe rețelele sociale în ziua în care a împlinit vârsta de 36 de ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton