Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, noi imagini adorabile cu copiii ei. „Ce mult a crescut fetița mea!”

Dana Rogoz, noi imagini adorabile cu copiii ei. „Ce mult a crescut fetița mea!”
10

de Roxana Mirea,

Dana Rogoz trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Radu Dragomir. Din iubirea celor doi, au venit pe lume doi copii, Vlad, în vârstă de opt ani și Lia, în vârstă de doi ani. Actrița nu ezită să publice imagini adorabile cu micuții ei pe rețețele sociale. Recent, Dana Rogoz a fost la Viscri, un sat din județul Brașov, de unde a publicat imagini de vis cu cei doi copii ai ei.

Dana Rogoz, imagini superbe cu cei doi copii

Dana Rogoz a publicat o nouă serie de imagini adorabile cu cei doi copii ai ei, Vlad și Lia. Actrița a publicat o fotografie cu fiica ei și a spus cum au petrecut cea mai lungă zi din an, referindu-se la solstiţiului de vară, care a avut loc ieri, 21 iunie. Dana Rogoz este fascinată de cât de mult a crescu micuța ei și spune că îi este dor de „bebelușeală”. De asemenea, ea a menționat că Lia a devenit foarte vorbăreață, chiar dacă nu rostește corect cuvintele.

„Cea mai lungă zi din an am petrecut-o mai mult în Viscri, ca pe seară să ne întoarcem acasă, în București. Mi-am amintit, plimbând-o cu căruțul prin sat, cum o făceam când am venit pentru prima oară cu ea acolo, când avea doar 7 săptămâni. Uneori mi-e foarte dor de bebelușeală. Mai ales când realizez ce mult a crescut fetița mea! Și ce vorbăreață a devenit!!!

Căci chiar dacă nu pronunță corect toate cuvintele, ea are totuși continuu ceva să ne comunice. Și aproape tot drumul spre casă în mașină ne-a cântat, deci să nu vă închipuiți că ne-am plictisit vreo secundă… Ca să știți în ce etapă ne aflăm”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz, jurnal foto al ultimelor zile petrecute la Viscri

Pe de altă parte, Dana Rogoz a și muncit în ultimele zile petrecute la Viscri. Dana Rogoz își face debutul ca regizor și scenarist pentru un scurtmetraj, care urmează să se filmeze în această vară chiar în zonă.

„Acesta e un scurt jurnal foto al ultimelor zile petrecute la Viscri. Casa noastră încă nu e renovată, lucrările de reconsolidare fiind foarte complicate. Dar noi mergem cu rulota și stăm în ea, în curtea viitoarei noastre case de vacantă.

Dana-Rogoz-imagini-superbe-cu-cei-doi-copii-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Vlad e deja în vacanță, iar eu urmează să filmez vara asta un scurtmetraj în zonă, așa că avem toate motivele să petrecem cât mai mult timp acolo. Și chiar simt că am nevoie să mă conectez cu locul, cu natura, cu comunitatea de acolo.

Așa că zilele acestea am făcut prospecții și am pus punctul pe hartă pentru fiecare secvență în parte, dar m-am și relaxat alături de familie, stând toată ziua pe dealuri, printre florile de mușețel”, a povestit actrița.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton