Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dana Rogoz, prima vacanță în străinătate alături de cei doi copii. Ce destinație a ales: „Sună așa exotic”

Dana Rogoz, prima vacanță în străinătate alături de cei doi copii. Ce destinație a ales: „Sună așa exotic”

de Redactia Tvmania

Dana Rogoz este pasionată de călătorii și, de fiecare dată când programul îi permitea, pleca într-o nouă destinație alături de familia sa. Iată că pandemia a împiedicat-o să descopere noi destinații și o perioadă îndelungată de timp excursiile s-au limitat pe teritoriul României. 

Chiar dacă agenda nu a fost la fel de încărcată ca în alți ani, Dana Rogoz s-a ocupat în pandemie de creșterea micuței ei Lia, care de curând a împlinit un anișor, și a filmat pentru un nou lungmetraj în afara țării. 

Vara aceasta lucrurile s-au schimbat însă pentru toți. Dana Rogoz încearcă să profite de măsurile de relaxare și de timpul liber din agenda ei. Astfel, actrița și soțul ei au pornit în urmă cu doar câteva ore spre prima vacanță în afara țării alături de cei doi copii ai lor. Cei patru se vor bucura de frumusețile insulei grecești Zakynthos.

„Plecam azi in prima noastra vacanta in afara tarii, in Grecia, mai precis in Zakynthos. E prima oara cand ajungem acolo, asadar m-ar ajuts orice sfat primit de la voi la sectiunea de comentarii. In felul acesta imi va fi usor sa va urmez recomandarile de traseu, taverne, atractii pentru copii… orice considerati voi ca ar putea sa ne faca aceasta experienta (si) mai frumoasa. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)


Daca nu era pandemie, am fi calatorit mult mai mult pana acum si sigur ne-am fi aventurat pana mai departe. Cand eram insarcinata ma visam cu amandoi undeva in Asia, intr-un food court, manjiti de zeama fructelor proaspete. Dar acum Grecia suna asa exotic! 😂”, a scris Dana Rogoz pe blogul personal cu câteva ore înainte de a decola spre Grecia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton