Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz s-a întors din vacanță. Cu ce peripeții s-a confruntat când a ajuns în România

Dana Rogoz s-a întors din vacanță. Cu ce peripeții s-a confruntat când a ajuns în România
15

de Roxana Mirea,

Dana Rogoz s-a întors din vacanța dinThailanda, duminică, împreună cu soțul ei, Radu Dragomir, și cei doi copii ai lor, Vlad și Lia. Vedeta a povestit pe Instagram, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu activitățile sale, ce i s-a întâmplat la întoarcerea în țară.

Dana Rogoz s-a întors din vacanță

Dana Rogoz a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familia ei superbă, dar nu pe meleaguri românești, ci în Thailanda. Duminică, actrița s-a întors în România și le-a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram ce s-a întâmplat la întoarcerea în țară. Bagajele lor au ajuns cu întârziere. Pe de alte parte, din cauza fusului orar, programul lor a fost dat peste cap. Dana Rogoz a mărturisit că Vlad și Lia au adormit la ora 18:00, menționând că aceasta este ora la care se culcă copiii Adelei Popescu în mod normal. După ce a citit ce a scris prietena ei, Adela Popescu s-a amuzat, reacționând la postarea actriței.

 „9/365 Ne-am întors acasă de dimineață, în a 9-a zi a anului. Bagajul a ajuns mai târziu, pe seară, cu alt zbor, căci am avut conexiune scurtă în Doha și doar noi am alergat să prindem avionul. Bagajul a fost ceva mai lent. Suntem super jet lagged: aseară copiii s-au culcat la 6 (mă rog, cum se culcă în mod normal copiii Adelei Popescu), ne-am trezit la 3 jumătate dimineața, iar mie îmi era supercomplicat ieri să rezolv o problemă de matematică de clasa 1. Partea bună e că azi sigur Vlad va ajunge la timp la școală!

Concluzii: 1. Există întotdeauna și o parte bună a lucrurilor

2. Copiii Adelei trăiesc pe alt fus orar. P.S. Nu am poze noi, așa că prefer să mai postez din vacanță”, a scris Dana Rogoz pe una dintre rețelele de socializare.

Dana-Rogoz-s-a-intors-din-vacanta-din-Thailanda-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Dana Rogoz, foarte mândră de fiul ei

Dana Rogoz are doi copii și este foarte mândră de micuții ei. Actrița publică constant imagini cu cei doi, spre bucuria urmăritorilor ei. Pentru Vlad, este a doua oară când vizitează Thailanda, chiar dacă nu mai ținea minte foarte bine multe lucruri din prima vacanță, având în vedere că avea doar 3 ani atunci. Acum, acesta i-a mărturisit mamei lui că Thailanda îi place cel mai mult dintre toate destinațiile în care au fost.

„Avea 3 ani proaspăt împliniți când a vizitat Thailanda pentru prima oară alături de noi. Nu mai ținea minte foarte multe lucruri, dar știa că îi plăcuse mult. Acum a redescoperit-o și mi-a spus, aproape plângând, în drum spre aeroport, că îi place cel mai mult dintre toate destinațiile în care am fost. În plus, de data aceasta a fost ghidul perfect pentru surioara lui, de care are foarte mare grijă. Sunt așa de mândră de tine, Vlad❤”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

dana-rogoz-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 15

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton