Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz și copiii au COVID-19. Anunțul făcut de actriță

Dana Rogoz și copiii au COVID-19. Anunțul făcut de actriță

de Roxana Mirea,

Dana Rogoz a anunțat pe Instagram că ea și cei doi copii ai ei, Vlad și Lia, au COVID-19. Soțul actriței, Radu Dragomir, este singurul al cărui test PCR a ieșit negativ. Prima care a început să se simtă rău a fost micuța Lia, care de marți seara, 15 februarie, a făcut febră. De atunci, Dana Rogoz a fost în alertă constant.

Dana Rogoz și copiii ei au COVID-19

Dana Rogoz și familia ei se află în izolare după ce testele pentru COVID-19 au ieșit pozitive. Potrivit spuselor actriței, singura care are simptome clare în urma infectării cu coronavirus este micuța Lia. Din fericire, Vlad se simte bine, iar Dana Rogoz spune că ea se simte amețită și obosită. Soțul acesteia, Radu Dragomir este singurul care nu a luat virusul, asta până acum, a ținut să specifice actrița.

Pe de altă parte, Dana Rogoz spune că mai are o mică problemă pe lângă faptul că s-au îmbolnăvit de COVID-19. Astăzi, 17 februarie, este ziua soțului ei. Cum se află în izolare, va trebui să dea comandă de tort și lumări care să îi fie livrate la poartă.

„Salutari din izolare! Aseara tarziu ne-au ajuns rezultatele testelor PCR. Lia, Vlad si cu mine suntem pozitivi, Radu e (inca) negativ. Pare ca de data asta nu am mai scapat. Lia e singura cu simptome clare de covid. Vlad nu are nimic momentan. Eu, sincer, de marti seara de cand Lia a inceput sa aiba febra mare, am intrat in modul alerta si nu am mai fost foarte atenta la cum ma simt. Simt o ameteala, o oboseala si cam atat.

Dar acum mai am o mica problema: azi e ziua lui Radu, asa ca trebuie sa ma organizez cu o comanda de tort si lumanari livrate la poarta. Pe curand!”, a scris Dana Rogoz pe rețelele sociale, în urmă cu puțin timp.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton