Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 18 ani de relație. Mesajul emoționant transmis de actriță

Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 18 ani de relație. Mesajul emoționant transmis de actriță
9

de Roxana Mirea,

Dana Rogoz trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi au împreună doi copii: pe Vlad, în vârstă de 8 ani și pe Lia, în vârstă de 2 ani. Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 18 ani de relație, iar actrița a publicat un mesaj emoționant cu această ocazie.

Dana Rogoz și Radu Dragomir, 18 ani de relație

Când a început relația cu Radu Dragomir, Dana Rogoz avea doar 18 ani, însă povestea lor de dragoste a înflorit frumos. Din iubirea lor, au venit pe lume doi copii: Vlad și Lia. Actrița a scris pe Instagram că ea și soțul ei au împlinit 18 ani de relație. Ea a publicat o imagine cu cei doi copii și a scris un mesaj emoționant în descriere. Dana Rogoz este recunoscătoare pentru toate momentele pe care le-a trăit alături de soțul ei de-a lungul acestor 18 ani.

„18 ani de relație. Azi. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Internauții i-au felicitat pentru relația lor frumoasă. Printre cei care au reacționat la mesajul transmis de Dana s-a numărat și Adela Popescu. „Norocosi ca v-ati intalnit. Norocosi ca va avem pe amandoi in vietile noastre”, a scris aceasta.

Dana Rogoz și soțul ei s-au căsătorit în 2012

Actrița din „La Bloc” s-a căsătorit pe 14 iulie 2012 cu regizorul serialului, Radu Dragomir, cu care avea o relație de ani buni. Rochia de mireasă purtată de Dana Rogoz a fost o creație Parlor by Veronica Zaharia. Cu toate că între ea și soțul ei există o diferență de 19 ani, Dana Rogoz mărturisește că tatăl celor doi copii este sufletul ei pereche. Invitata lui Cătălin Măruță în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, Dana Rogoz a oferit câteva detalii despre cum și-a cunoscut parenerul.

Se pare că Dana Rogoz și Radu Dragomir, de profesie regizor, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale celebrului serial „La Bloc”. Cu toate astea, deși relația lor profesională era una bună, în prima fază a cunoașterii nici unul dintre ei nu se gândeau că vor ajunge să formeze un cuplu. Cei doi erau implicați în relații diferite, iar povestea de dragoste a debutat la mai bine de doi ani de când s-au cunoscut.

Nu a fost dragoste la prima vedere, amândoi aveam alte relații, dar a fost o relație foarte bună profesional”, a spus Dana Rogoz în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță.

Dana-Rogoz-sfat-important-pentru-parinti-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Fiica Danei Rogoz a împlinit 2 ani

Săptămâna trecută, micuța Lia a împlinit frumoasa vârstă de 2 ani. Dana Rogoz a publicat o serie de imagini adorabile cu fiica ei, în dreptul cărora a scris un mesaj emoționant.

„La mulți ani, fetița noastră minunată! La 8:46, acum 2 ani, în plin debut și haos al pandemiei, ai venit pe lumea asta să o faci mai frumoasă și mai bună! Am plâns în hohote când te-am ținut prima oară în brațe. Te-am arătat tatălui și fratelui de la fereastra maternității, ca după alte câteva zile marea întălnire, marea reuniune a familiei, să se petreacă la ieșirea din spital, în cortul de triaj.

Ai adus atât de multă iubire și veselie în viețile părinților și fraților tăi, că stăm și ne minunăm uneori de noi, de felul în care am devenit, alături de tine, în acești doi ani. Ești o minune, o păpușă de porțelan, o perluță, o mărgică a Universului, o mogâldeață gingașă, parcă desprinsă din povești. Să fii fericită și sănătoasă la trup, la minte și la suflet! Noi vom fi mereu aproape”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton