Homepage  / Televiziune

Dana Săvuică, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „A fost apariția în Playboy cea mai bună decizie din carieră?”

Dana Săvuică, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „A fost apariția în Playboy cea mai bună decizie din carieră?”
4

de Roxana Mirea,

Dana Săvuică este invitata ediției de duminica aceasta, 9 iulie 2023, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Dana Săvuică vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai – 9 iulie 2023

În prezent, femeie de afaceri, Dana Savuică a fost unul dintre manechinele de elită ale României anilor ‘90, și prima femeie din țara noastră care a pozat în Playboy.

În anul 1996 a lansat prima școală de modele și, patru ani mai târziu, prima școală de dezvoltare personală de la noi din țară.  Vedeta spune despre ea ca a fost o “tocilară”,  în liceu  câștigând, timp de doi ani la rând, olimpiada națională de limbă engleză, cu 10 pe linie. În vârstă de 53 de ani, Dana Săvuică este divorțată și are o fiică.

dana-savuica-invitata-40-de-intrebari-cu-denise-rifaiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„A fost apariția în Playboy cea mai bună decizie din cariera dumneavoastră?”, „Cum poate face carieră o mamă?”, „Cât de cuminte a trebuit să fiți ca să vă protejați tatăl?”, „Cum v-ați ținut departe de scandaluri?”, „Ce ați schimba din trecutul dumneavoastră?”, „Pe cine ați bârfit ultima oară?” , acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Dana Săvuică va trebui să răspundă duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, numai la Kanal D.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton