Homepage  / Vedete româneşti

Dana Săvuică, primele imagini cu iubitul ei. Au petrecut o vacanță de vis în Grecia

Dana Săvuică, primele imagini cu iubitul ei. Au petrecut o vacanță de vis în Grecia
9

de Roxana Mirea,

Dana Săvuică a publicat primele imagini cu iubitul ei. Acum, vedeta a plecat în vacanță alături de alesul inimii ei. Dana Săvuică și iubitul ei au plecat în Grecia, pe insula Creta, unde s-au bucurat de clipe de relaxare și au trăit momente de neuitat. De asemenea, Dana Săvuică și-a încântat fanii cu mai multe imagini cu ea, în costum de baie, din vacanța în Grecia.

Dana Săvuică, primele imagini cu iubitul ei

Dana Săvuică, în vârstă de 52 de ani, și iubitul ei au plecat într-o vacanță de vis în Grecia. Vedeta a evitat mereu să ofere multe detalii despre partenerul ei care a învățat-o să iubească din nou după divorțul de tatăl fiicei sale. Dana Săvuică a spus despre iubitul ei doar că se cunosc de mai bine de 30 de ani, mai precis din facultate, însă a evitat să ofere multe amănunte despre identitatea bărbatului sau despre relația lor.

De obicei, Dana Săvuică pleacă singură în vacanțe, iar iubitul ei rămâne acasă. Ei bine, după mai multe vacanțe petrecute în scop profesional, ea s-a gândit că ar fi bine să petreacă și una de plăcere, împreună cu iubitul ei, Răzvan Enescu.

„Da, săracul, el stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Acum în Creta plecăm împreună.

Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!”, a mărturisit Dana Săvuică, chiar înainte de plecarea în Grecia, pentru click.ro.

Dana-Savuica-primele-imagini-cu-iubitul-ei.-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dana Săvuică, divorț după 25 de ani de căsnicie

Dana Săvuică este foarte fericită acum, alături de bărbatul care a învățat-o să iubească din nou. În anul 2015, vedeta a divorțat de fostul soț, Răzvan Stanciu, după 25 de ani de căsnicie. Ulterior, Dana Săvuică a spus că motivul pentru care a decis să pună punct relației a fost reprezentat de faptul că el a înșelat-o. Dana și fostul soț au împreună o fetiță, pe Julie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton