Homepage  / Vedete

Dani Oțil: “Aș vrea ca Liviu Vârciu să nu mă vadă niciodată!”

Dani Oțil: “Aș vrea ca Liviu Vârciu să nu mă vadă niciodată!”

de Redactia Tvmania

Marti, 5 aprilie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează prima ediție a show-ului “Bravo, România!”.

Dani Otil

Aflat pentru prima oară în postura de jurat în cadrul unui show de televiziune, Dani Oțil are constant schimburi de replici cu Liviu Vârciu, unul dintre prezentatorii show-ului. Nu există moment de jurizare în care cei doi să nu interacționeze în vreun fel.

Aflat într-o pauză de filmare, Dani declara la un moment dat: “Fetelor, vă rog să îmi dați o pudră invizibilă pentru că vrea Vârciu să vorbească cu mine. Doamne, aș vrea ca Liviu să sufere de ceva și să nu poată să mă vadă niciodată!”, a declarat acesta. Relația lor înaintează însă pe parcursul filmărilor, iar la un moment dat Liviu ajunge chiar la confidențe: “Dani, eu de când te-am văzut dimineață cu niște cearcăne mai mari ca ale mele, mi-am dat seama că tu ești sufletul meu pereche. O femeie mai găsesc eu, dar un prieten… mai rar!”.

Liviu Varciu

Liviu Vârciu are câte o remarcă pentru fiecare dintre cei 4 jurați, discuții care vor face de altfel deliciul publicului. Din vizorul lui nu vor scăpa nici Răzvan, nici Mihai Petre și nici măcar Mirabela.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton