Homepage  / Vedete româneşti

Dani Oțil, mereu pus pe glume. Ce a putut declara în legătură cu fiul lui. „Abia aștept să-ți beau alocația”

Dani Oțil, mereu pus pe glume. Ce a putut declara în legătură cu fiul lui. „Abia aștept să-ți beau alocația”
9

de Roxana Mirea,

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, trec prin clipe magice de când a venit pe lume fiul lor, Luca Tiago. Matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani vorbește adesea despre această nouă etapă din viața lui în cadrul emisiunii de la Antena 1. Totuși, istorisirile sale din cadrul matinalului sunt făcute în stilul său caracteristic, în spirit de glumă.

Ce a spus Dani Oțil în legătură cu fiul lui

Ne-am obișnuit cu stilul glumeț al lui Dani Oțil. De când a devenit tată, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani are un nou prilej de a face diverse glume sau de a fi ironic în unele cazuri. Chiar dacă amândoi au simțul umorului dezvoltat și fac diverse afirmații la televizor sau pe rețelele sociale, asta nu înseamnă că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu sunt doi părinți dedicați, care își iubesc fiul nespus de mult. Totuși, chiar și așa, de ce să nu ne și amuzăm din când în când, iar glumele sunt specialitatea lui Dani.

Acesta a dezvăluit ce planurile mărețe are în legătură cu fiul lui, amuzând astfel pe toată lumea din platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Tati, abia aștept să-ți beau alocația. Mă găsiți la cârciumă în Corbeanca. A fost visul meu. Mă uitam la știri că aștia beau alocațiile copiilor. Eu de ce să nu? Patruzeci și unu de ani am așteptat să-ți beau alocația”, a declarat Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit spynews.ro.

„Mi-a-ajuns-cutitul-la-os.-Marturisirea-lui-Dani-Otil-dupa-ce-el-si-Gabriela-Prisacariu-au-devenit-parinti-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dani Oțil s-a pregătit pentru anii care urmează

Dani Oțil deja s-a pregătit pentru momentul în care va merge să-l ia de la grădiniță pe fiul lui. În plus, acesta este foarte activ pe rețelele sociale, iar internauții i-au spus că este mult mai frumos de când a devenit tătic.

Mi s-a zis că sunt mult mai mișto de când am bebeluș, chiar dacă arăt la fel. Am înțeles că atunci când mă voi duce să-l iau de la grădiniță, voi fi și mai sexy. Deci mi-am pregătit niște ținute… Irinel Columbeanu în cea mai bună perioadă a lui vestimentară va fi lapte praf”, a declarat Dani, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton