Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dani Oțil, despre adevăratul motiv pentru care Gabriela Prisăcariu nu-i va cere niciodată divorțul

Dani Oțil, despre adevăratul motiv pentru care Gabriela Prisăcariu nu-i va cere niciodată divorțul

de Andra Stana,

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi au împreună un băiețel, pe micul Luca Tiago. Recent, vedeta de la „Neatza” a vorbit despre motivul pentru care va rămâne căsătorit cu Gabriela toată viața lui.

Dani Oțil face deseori mărturisiri despre viața de familia în emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion la Antena 1. Zilele trecute, vedeta a împărtășit cu telespectatorii un nou episod hazliu petrecut acasă. De această dată, prezentatorul TV a spus care este motivul pentru care soția sa nu îi va cere niciodată divorțul, scrie spynews.ro.

Motivul pentru care Gabriela Prisăcariu nu ar divorța de Dani Oțil

Dani Oțil are un umor specific, cu care deja și-a obișnuit fanii. Prezentatorul TV a mărturisit motivul pentru care Gabriela Prisăcariu, partenera lui de viață, nu ar divorța de el.

„Soția este scorpion (zodia, n.r.) și mi-a zis zilele trecute: Băi, eu m-am gândit. Mie dacă vreodată îmi vie să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce? Că tu nu meriți să fii fericit pentru tot restul vieții.”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au împreună un băiețel

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată în septembrie 2021. Luca Tiago apare deseori în postările de pe Instagram ale mamei sale.

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea – că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton