Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dani Oțil, despre jobul oferit soacrei sale. „Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul. Băi, m-a sunat…”

Dani Oțil, despre jobul oferit soacrei sale. „Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul. Băi, m-a sunat...”
7

de Andra Stana,

Dani Oțil a angajat-o pe soacră la restaurantul său. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Antena 1, a reacționat după ce s-a speculat că mama Gabrielei Prisăcariu ar câștiga lunar 3.000 de euro.

Afacerile se fac acum în familie. Dani Oțil a angajat-o pe soacra sa la restaurantul său. După ce prezentatorul TV a dezvăluit că unul dintre angajații săi de la restaurantul pe care îl deține în Capitală este chiar soacra lui, în presă au apărut speculații conform cărora mama Gabrielei Prisăcariu ar încasa lunar 3.000 de euro, scrie libertatea.ro.

După ce a citit presa, Dani Oțil a avut o reacție în direct, în emisiunea pe care o moderează la Antena 1, de luni până vineri.

„Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…)

Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa. (…)

La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta”, a spus prezentatorul în emisiune.

Chiar și Florin Ristei s-a amuzat de situație și a avut ceva de comentat. „La banii ăștia m-aș angaja și eu la tine, ca să-i plătesc pe ăia de la mine”, a glumit artistul.

Dani-Otil-despre-jobul-oferit-soacrei-sale-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dani Oțil a angajat-o pe soacră în restaurantul lui

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Oțil mereu povestește frecvent întâmplări din intimitatea familiei sale. Așa s-a întâmplat și de curând, când a vorbit despre soacra lui, mama Gabrielei

„Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (la restaurant, n. red.), e aproape șefa mea!”, a mărturisit Dani Oțil, recent, în emisiunea „Neatza” de la Antena 1, conform fanatik.ro.

Potrivit aceleiași surse, mama Gabrielei Oțil lucrează în restaurantul lui Dani Oțil din București, ea se ocupă de stocurile de materie primă, are grijă să verifice marfa care este adusă la restaurant, verifică facturile și curățenia.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton