Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dani Oțil, despre motivul pentru care nu îl poate lua pe fiul lui în vacanță. Ce spune despre al doilea copil

Dani Oțil, despre motivul pentru care nu îl poate lua pe fiul lui în vacanță. Ce spune despre al doilea copil
6

de Andra Stana,

Dani Oțil a explicat, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, care este motivul pentru care va pleca în vacanță doar alături de soția lui, în timp ce băiețelul lui, Luca Tiago, va sta acasă, cu bunicii. Prezentatorul TV a mărturisit că încearcă de câteva luni bune să-i facă pașaport celui mic.

Dani Oțil, despre motivul pentru care nu va putea să își ia fiul în vacanță

Viața matinalului de la Antena 1 s-a schimbat în clipa în care Gabriela Prisăcariu l-a adus pe lume pe fiul lor, Luca Tiago. În această dimineață, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, vedeta Antena 1 a spus că băiețelul lor nu va merge în vacanță cu ei în această vară. Motivul? Nu are încă pașaport.

„De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung… Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!”, a declarat Dani Oțil la Antena 1, relatează Spynews.

De această dată, Gabriela Prisăcariu și soțul ei vor merge singuri în vacanță, pentru că micuțul Luca Tiago nu are toate actele necesare pentru a pleca din țară.

Cei doi plănuiesc să meargă într-o destinație ieșită din comun. Cel mai probabil, fiul lui Dani și al Gabrielei Oțil va rămâne acasă cu bunicii.

Dani Oțil: „Unul îmi ajunge”

Prezentatorul TV și soția sa au de gând să se oprească la un singur copil. Vedeta de la Antena 1 consideră că este suficient un copil și cu greu își imaginează cum ar fi viața lui cu doi copii.

„Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă”, a mai spus Dani Oțil.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată în septembrie 2021. Luca Tiago apare deseori în postările de pe Instagram ale mamei sale.

Gabriela-Prisacariu-Otil-si-Luca-Tiago-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton