Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dani Oțil, dezvăluiri neașteptate despre trecut: „Nu am putut să circul, fiindcă nu aveam bani”

Dani Oțil, dezvăluiri neașteptate despre trecut: „Nu am putut să circul, fiindcă nu aveam bani”
6

de Redactia Tvmania

Vedetele Antena 1 se întrec în a împărtăși ideile lor pentru a avea o vară cu adevărat minunată în cadrul campaniei „Vara cu 100 de idei”, printre ele se numără și Dani Oțil, care a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate din trecutul său.

Dani Oțil a deschis o filă din povestea vieții sale și a rememorat-o pentru cei care îl admiră. Deși preferă să fie discret, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” își aduce aminte cu plăcere de verile din copilăria sa:

„Când eram mici am hotărât că trebuie s-o ajutăm pe bunica să doarmă la prânz, la țară, așa că plecam să jucăm fotbal. Afară erau 68 de grade la soare. S-a prins cu greu, după două săptămâni, că noi mergem la fotbal cu labe de scafandru, ochelari, minge de apă…Și s-a supărat foarte tare. În continuare visez la libertatea și la liniștea pe care le aveam atunci. Și lipsa ratelor! Astea erau verile wow””, a declarat Dani Oțil pentru a1.ro.

Crescut în Reșița, Dani Oțil a mărturisit pentru campania „Vara cu 100 de idei”, că pasiunea sa pentru călătorii s-a dezvoltat după 25 de ani de viață, din cauza veniturilor limitate la vremea respectivă:

„Și în zilele noastre am făcut veri foarte tari, mai ales că n-am avut buget de circulat în afară decât după 26 de ani și cred că de atunci mă bucur de fiecare dată de fiecare ieșire de-adevăratelea, indiferent dacă trec Oceanul sau nu, eu sunt băiatul de la Reșița care până la 26 de ani, adică mai mult de jumătate din viața mea, nu am putut să circul, fiindcă nu aveam bani. Mă întreba cineva din apropiații mei de ce o oră de stat în plus în aeroport nu e chiar așa de tragică. Eu sunt în altă țară, pentru mine e ok, cât timp ai un film să te uiți, să mănânci și să bei, e ok”, a mai dezvăluit Dani Oțil pentru aceeași sursă.

Vara anului 2021 va fi una cu adevărat memorabilă în viața prezentatorului! Dani Oțil și soția sa, Gabriela, vor deveni pentru prima oară părinți! Băiețelul celor doi va veni pe lume în luna august:

„Cel mai mult mi-ar plăcea vara asta să fim liniștiți, pentru că am un bebeluș pe drum, în cutiuță, și până acum a fost super calm, liniștit, e ultima lună vara asta și as vrea să fie totul în regulă, ca să dormim bine.”, a mai precizat prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton