Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dani Oțil e tătic. Ce mesaj emoționant i-a scris matinalul de la Antena 1 fiului său

Dani Oțil e tătic. Ce mesaj emoționant i-a scris matinalul de la Antena 1 fiului său
6

de Vasilica Rogozanu,

Dani Oțil (41 de ani) a devenit tatăl unui băiețel weekendul trecut: pe 10 septembrie, vedeta de la Antena 1 și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit părinții unui băiețel mult dorit.

Prezentatorul de la „`Neatza cu Răzvan și Dani” și-a exprimat sentimentele profunde față de bebelușul său și emoția pe care a trăit-o atunci când l-a ținut în brațe pentru prima dată, într-un mesaj distribuit pe rețelele de socializare.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10- 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine.”

gabriela-prisacariu-otil-bebelus-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce i-a promis Dani Oțil fiului lui

Proaspătul tătic i-a făcut și câteva promisiuni publice băiețelului lui nou-născut, unele într-o notă amuzantă.

„Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că în scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).

Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu.

Am șters următoarele trei idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… Sună a versuri de manele. Jur.

Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca ”, a scris Oțil.

Matinalul de la Antena 1 a avut un mesaj și pentru Gabriela Prisăcariu, care i-a devenit soție în luna mai a acestui an.

„Să știi ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a încheiat Dani Oțil mesajul către fiul său.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton