Homepage  / Vedete româneşti

Dani Oțil, mesaj uluitor pentru David Popovici. „Dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vom tăvăli”

Dani Oțil, mesaj uluitor pentru David Popovici. „Dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vom tăvăli”
8

de Roxana Mirea,

Dani Oțil a transmis un mesaj pe rețelel sociale adresat lui David Popovici, dublu campion mondial. Sportivul de doar 17 ani a câștigat medalia de aur în proba de 100 m liber, miercuri, 22 iunie 2022, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta. Tot el a câștigat și aurul în proba de 200 de metri liber de la același campionat, luni, 20 iunie.

David Popovici, dublu campion mondial

David Popovici a scrsi istorie! El a câștigat medalia de aur în proba de 100 m liber, miercuri, 22 iunie, la Campionatele Mondiale de nataţie din Ungaria, cu timpul de 47 sec 58. Luni, el a câștigat aurul în proba de 200 de metri liber. Astfel, tânărul sportiv, în vârstă de doar 17 ani, a devenit dublu campion mondial. El este al doilea înotător din toate timpurile care a câștigat aurul la proble ede 100 și 200 metri liber la același campionat mondial.

Sport News – June 22, 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Încă de când a câștigat primul titlu de capion mondial, David Popovici a intrat în atenția tuturor. Inițial, mulți au fost revoltați că nicio televiziune română nu a transmis campionatul. Apoi, TVR a anunțat că va transmite Campionatul Mondial de natație.

După performanțele incredibile ale lui David Popovici, Dani Oțil i-a transmis un mesaj și i-a cerut scuze în numele lui și al colegilor din media.

Dani Oțil, mesaj uluitor pentru David Popovici

„Scuze, David Popovici!

În numele meu, al colegilor de media care și-au adus aminte abia acum că avem și sportul intitulat înot în România.

Te vom peria două săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu eșți băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acu un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri. Noi la Neatza am făcut prea puțin…

Ne cerem scuze pt felul în care arată bazinele din România.

Ne cerem scuze pentru că nu ți-am oferit nimic, dar acum îți cerem. Tu vei lua poate argint, cândva… Noi te vom întreba de ce nu aur… Tu vei lua bronz… Noi te vom întreba de ce nu aur. Nu ne va interesa dacă te doare ceva sau dacă mai suporți să te antrenezi la ora la care alți copii de vârsta ta se întorc de la club.

O să uităm orele tale de antrenament, munca părinților tăi, etc… Ne va interesa să ai steagul pe cască. Și să îl tragi prin apă pe ăla de îl pune grafica tv.

Tu să nu ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștiga bani, apari în reclame. Nu ne datorezi nimic.

Ne poți ajuta într-un singur fel: între copiii noștri mai sunt câțiva că tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Am mai înecat până la tine. Tu ești superman. Nu pentru că ai bătut recorduri. Pentru că ai bătut sistemul.

Noi suntem 20 de milioane. Lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce. Să te bată. Ne-ai bătut. Scuze, David Popovici!”, a scris Dani Oțil pe Facebook și Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton