Homepage  / Vedete româneşti

Dani Oțil, reacție neașteptată când a văzut cât i-a venit factura la curent. „Povara o simt cel mai tare în buzunare”

Dani Oțil, reacție neașteptată când a văzut cât i-a venit factura la curent. „Povara o simt cel mai tare în buzunare”

de Ioana Maria,

Dani Oțil a povestit în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1 cum a reacționat după ce a primit ultima factură la energie electrică. Prezentatorul Antena 1 spune că a luat deja măsuri, după ce a fost nevoit să scoată o sumă destul de mare din buzunar.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Dani Oțil a împărtășit cu toată lumea problema cu care se cofruntă de ieri, din momentul în care a citit factura de la curent. Fără a ezita, prezentatorul TV a mărturisit că a rămas „marcat” de suma pe care este nevoit să o plătească la curent, motiv pentru care a recurs și la anumite măsuri, scrie spynews.ro.

Dani Oțil: „Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit”

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat masuri de precauție.”, a declarat Dani Oțil.

Mai mult decât atât, a început să fie foarte atent la orice consumă curent, astfel că închide becurile din toată casa, care stau aprinse degeaba, fără a avea un motiv bine întemeiat.

Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent…M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit”, a mai zis Dani Oțil.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton