Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dani Oțil s-a dat de gol! Noi declarații despre sexul copilului pe care îl așteaptă partenera sa, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil s-a dat de gol! Noi declarații despre sexul copilului pe care îl așteaptă partenera sa, Gabriela Prisăcariu

de Redactia Tvmania

Dani Oțil nu s-a mai putut abține și s-a dat de gol, în direct la TV, cu privire la sexul bebelușului pe care îl așteaptă partenera sa, Gabrielei Prisăcariu.

Iubita lui Dani Oțil a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină și urmează să aducă pe lume primul lor copil în luna august.

Chiar dacă au spus că mai avem de așteptat până când vom afla sexul bebelușului lor, Dani Oțil s-a dat de gol la „Neatza cu Răzvan și Dani”, în timpul unei discuții cu Bianca Tirsin, cea care va reprezenta România la Miss Universe.

Dani Oțil a spus râzând că el va fi „o mama bună de băiat”, semn că el și iubita ar deveni părinții unui băiețel. La scurt timp, prezentatorul TV și-a schimbat expresia facială, semn că a realizat că n-ar fi trebuit să spună acest detaliu public.

„O să fiu o mama bună de băiat.”, a spus Dani Oțil, iar Bianca Tirsin a reacționat: „Felicitări!”. Prezentatorul a continuat: „Încă nu se vede, dar m-am mai bucălat puțin”, a zis acesta la matinalul de la Antena 1.

Ce spune Gabriela Prisăcariu despre o posibilă nuntă cu Dani Oțil

Dani Oțil şi Gabriela Prisăcariu nu sunt încă soț și soție, însă frumoasa a fost cerută în căsătorie în urmă cu un an. Iubita prezentatorului TV nu exclude marele pas:

 „Avem în vedere şi căsătoria, nu aş vrea să vorbesc despre ea pentru că, aşa cum v-am spus, nouă ne plac surprizele. Nu am făcut cumpărături, nu am amenajat camera copilului. Ştiu sigur că am vrea să călătorim, dar vom vedea dacă se poate”, a declarat ea pentru click.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton