Homepage  / Vedete româneşti

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, imagini superbe din luna de miere. Unde își petrec vacanța după nuntă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, imagini superbe din luna de miere. Unde își petrec vacanța după nuntă
16

de Roxana Mirea,

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeul duminică, 30 iulie, iar apoi au plecat în luna de miere. Prezentatorul TV și aleasa inimii lui l-au luat cu ei și pe fiul lor, Tiago. Iată ce imagini au publicat.  

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, imagini din luna de miere 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios, pe 30 iulie, la mai bine de un an după ce s-au căsătorit civil. Nunta a fost una cu fast, iar invitații au petrecut până spre dimineață. Toată lumea s-a distrat pe cinste, iar Gabriela a strălucit într-o rochie de mireasă simplă, dar superbă. După marele eveniment, cei doi soți au plecat în luna de miere. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu n-au ales o destinație exotică pentru vacanța lor după nuntă, și se bucură de clipe de relaxare pe litoralul românesc. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu sunt singuri. Aceștia l-au luat în vacanță și pe fiul lor, Tiago, care a fost cavaler de onoare la căsătoria părinților. Pe rețețele sociale, Dani și soția lui au publicat imagini foarte frumoase din vacanța lor. Desigur, în imagini apare și micuțul lor, care radiază de fericire.  

dani-otil-si-gabriela-prisacariu-imagini-superbe-din-luna-de-miere-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Imagini de la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu  

Gabriela și Dani Oțil au mers în fața altarului, duminică, pe 30 iulie, 2023. Cei doi și-au jurat iubire și în fața lui Dumnezeu, la doi ani de la cununia civilă. Nași le-au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, iar alături de ei le-au fost oamenii dragi, rude și prieteni, dar și fiul lor, Tiago, care a fost cavaler de onoare și a furat toate privirile. Micuțul a avut o ținută asemănătoare cu cea a tatălui său. Ca și Dani, Tiago a purtat un costum negru, cu cămașă albă și papion. 

Cei doi și-au unit destinele la mânăstirea Cașin din Capitală, iar Gabriela a strălucit într-o rochie superbă, albă, strânsă pe talie, fără mâneci, înschisă la spate cu năsturei de sus până jos și cu o trenă lungă, iar pe seara s-a schimbat în a doua rochie, tot albă, lungă și cu crăpătură pe un picior. 

Și nașii au fost foarte eleganți. Roxana Ionescu a optat pentru o rochie lungă, roșie, iar apoi s-a schimbat într-o rochie roz, în timp ce nașul Tinu Vidaicu a purtat un costum format din pantaloni negri și sacou gri, tot cu papion la gât. 

După ceremonia de la biserică, ei au mers la un restaurant select de pe malul lacului Buftea, unde a avut loc petrecerea în aer liber, plângă o piscină imensă, într-un decor de vis, cu flori albe și multe lumânări. 

Cât a plătit Roxana Ionescu pentru rochiile purtate la nunta lui Dani Oțil. Nașa a făcut furori cu ținutele aleseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 16

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton