Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă cu surpriză pentru invitații lor

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă cu surpriză pentru invitații lor
7

de Redactia Tvmania

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit pe 15 mai: marele eveniment din viața lor a fost organizat, cu ajutorul unor specialiști în domeniu, chiar în restaurantul vedetei de la Antena 1. Cei doi i-au surprins pe invitați atât cu aranjamentele alese, cât și cu preparatele pregătite.

Dani și Gabriela au avut petrecerea de nuntă weekendul trecut în restaurantul pe care prezentatorul de la „Neatza” îl deține în Capitală, scrie Libertatea.ro. 

Una dintre surprizele pregătite de Dani Oțil pentru cei prezenți la nunta sa a fost faptul că mâncarea a fost pregătită de Chef Nicolai Tand, bun prieten și coleg al mirelui de la Antena 1. Tand a pregătit mai multe feluri de mâncare: pește și porc la jar fiind doar două dintre ele.

Nicolai Tand nu a rămas ascuns în bucătărie, ci a fost prezent și pe ringul de dans, unde a jucat alături de Dani Oțil și Ramona Olaru, ambii colegi ai săi de la „Neatza”.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au dorit ca nunta lor să fie un eveniment restrâns, la care au primit invitație persoanele importante din viața lor: familia și prietenii foarte apropiați. Printre aceștia s-au numărat Răzvan Simion și iubita Daliana Răducan, Ramona Olaru, Nicolai Tand, Florin Ristei și iubita lui, Elida Toma, Mihai Bobonete și soția lui.

nunta dani otil si gabriela prisacariu (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce decor au ales Dani și Gabriela pentru nunta lor

Dani și Gabriela au ales ca nunta lor să fie organizată într-un restaurant din București, dar au adus vara și un aer de vacanță cu ajutorul decorului ales.

De la intrare, invitații au trecut printr-o zona amenajată special, din care nu au lipsit aranjamentele din spice de grâu și bujori. În imaginile postate pe Instagram pe mireasa Gabriela s-a putut observa că florile alese pentru buchet au fost bujorii roz. Cu aceleași flori a fost ornat și tortul mirilor.

Totodată, mirii au ales și un panou unde invitații și-au făcut poze.

sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton