Homepage  / Vedete româneşti

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul. Imagini de la fericitul eveniment

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul. Imagini de la fericitul eveniment
10

de Roxana Mirea,

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul, duminică, 24 octombrie. Cei doi au trecut prin emoții mari și clipe de fericire, fiind un eveniment foarte important. Micuțul lor, Luca Tiago, a fost creștinat! În plus, Gabriela Prisăcariu a ales o ținută specială pentru botezul fiului ei.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt mai fericiți ca niciodată. Fiul lor, Luca Tiago, le înseninează zilele și a conferit un scop vieților lor. Duminică, 24 octombrie, a fost o zi specială pentru matinalul de la Antena 1 și soția lui. Cei doi și-au botezat băiețelul. Evenimentul a fost unul restrâns, alături fiindu-le cele mai apropiate persoane.

Pe contul de Instagram al Gabrielei au apărut mai multe imagini de la biserică, în timp ce fiul ei a fost creștinat. În plus, ea și Dani Oțil s-au filmat în mașină, în timp ce mergeau spre eveniment.

„Mergem la botez”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina personală de Instagram, în drum spre biserică. Dani Oțil a răspuns în stilul lui caracteristic, amuzându-i, cu siguranță, pe cei care îi urmăresc pe rețelele sociale.

Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă”, a completat Dani Oțil.

dani-otil-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Gabriela Prisăcariu, ținută specială pentru botezul fiului ei

Gabriela Prisăcariu a strălucit la botezul fiului ei. Aceasta și-a revenit foarte repede după naștere, iar ținuta aleasă pentru evenimentul special i-a pus în evidență silueta de invidiat. Gabriela Prisăcariu a îmbrăcat un costum de un roșu aprins, cu un decolteu generos și și-a purtat părul prins într-o coadă la spate, potrivit libertatea.ro.

Nici Dani nu a fost mai prejos. Acesta a optat pentru un costum albastru și o cămasă nagră.

După mai mulți ani de relație, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus cel mai important „da” din viața lor pe 15 mai 2021, devenint astfel soț și soție.

Micuțul Luca Tiago a venit pe lume pe data de 10 septembrie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton