Homepage  / Vedete / Vedete străine

Daniel Arenas este îndrăgostit! Cine este noua parteneră a actorului de telenovele

Daniel Arenas este îndrăgostit! Cine este noua parteneră a actorului de telenovele

de Redactia Tvmania

Un nou cuplu apare în industria telenovelelor! Se pare că celebrul actor Daniel Arenas ar fi îndrăgostit, iar femeia alături de care și-a găsit liniștea este și ea, o persoană cunoscută. 

Actorul columbian Daniel Arenas, pe care în prezent în putem revedea la Pro Gold în telenovela „Familia soțului meu”, ar forma un cuplu cu DaniellaÁlvarez, fomodel columbian care deține titlul de Miss Columbia 2011 și a reprezentat Columbia la Miss Universe 2012. 

Cei doi au fost surprinși în câteva fotografii în care sunt îmbrățișați și foarte afectuoși. În alte imagini, Daniel Arenas este văzut cum o ține pe  Daniella de umăr în timp ce stăteu pe canapea și cântau karaoke. Fotografiile sunt de la petrecerea de naștere a nepotului Daniellei, care a avut loc în Columbia.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Daniella Alvarez (@danielaalvareztv)

Nu se știe însă dacă este vorba de o simplă prietenie sau începutul unei frumoase povești de dragoste. People in Español i-a contactat pe amândoi, însă niciunul nu a dorit să răspundă. 

Daniel Arenas a a declarat de curând că este singur și a vorbit despre ceea ce caută la sufletul său pereche într-un interviu pentru El Break de las 7 de la Univision.

„Nu mă aștept la o persoană perfectă, dar mă aștept la o ființă perfectă pentru mine, adică nu cred că cuvântul perfect se potrivește acolo, ci că este persoana pe care o visez din tot sufletul și că eu sunt acea persoană pe care celălalt o visează din tot sufletul, adică să ne potrivim perfect imperfecți unul cu celălalt „, a spus actorul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton