Homepage  / Seriale / Telenovele

Daniel Arenas şi Zuria Vega au început filmările la telenovela „Mi marido tiene familia”

Daniel Arenas şi Zuria Vega au început filmările la telenovela „Mi marido tiene familia”
5

de Redactia Tvmania

Compania mexicană Televisa pregăteşte o telenovelă cu accente de umor, „Mi marido tiene familia” (în traducere „Soţul meu are familie”). Filmările au început deja, iar producătorul Juan Osorio i-a distribuit în rolurile principale pe Zuria Vega (protagonista din „Refugiul iubirii”) şi Daniel Arenas, care fac pentru prima oară pereche într-un serial.

Zuria s-a întors astfel pe platourile de filmare la doar trei luni de când a născut-o pe fetiţa ei, Lua. „Ca eu să mă întorc atât de repede la treabă aveam nevoie de un proiect care să întrunească toate cerinţele mele, iar telenovela „Mi marido tiene familia” le îndeplineşte pe toate”, a spus actriţa în vârstă de 28 de ani, citată de peopleenespanol.com. 

Daniel Arenas şi Zuria Vega au început filmările la telenovela „Mi marido tiene familia” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Eu interpretez e o femeie muncitoare din zilele noastre, o producătoare de seriale. Ritmul ei de viaţă mi se potriveşte. Plus că este foarte amuzantă”, a mai adăugat ea.

La rândul său, Daniel Arenas (38 de ani) a spus că „este un proiect frumos şi diferit”. Actorul, pe care îl ştiţi din „Singură pe lume” (telenovelă redifuzată, în prezent, de Acasă) şi „Maricruz”, dă viaţă unui bărbat care a trebuit să trăiască separat de familie în urma unui eveniment din copilărie.

Pe lângă de cei doi actori, din distribuţie mai fac parte Diana Bracho, Olivia Bucio, Regina Orozco, René Casados, Juan Vidal, Jessica Coch José Pablo Minor şi Laura Vignatti.

Telenovela va ajunge pe micile ecrane din Mexic la începutul lunii iunie.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton