Homepage  / Vedete / Vedete străine

Daniel Arenas va fi protagonistul unei noi telenovele marca Televisa. Cine face parte din distribuție

Daniel Arenas va fi protagonistul unei noi telenovele marca Televisa. Cine face parte din distribuție

de Redactia Tvmania

Daniel Arenas, pe care în prezent îl putem vedea în telenovela „Cealaltă familie a soțului meu”, difuzată de Pro 2, va fi protagonistul unei noi telenovele marca Televisa ale cărei filmări au început în această săptămână. 

 

Producătorul telenovelei „Legea iubirii” dorește să facă o producție asemănătoare ca aceasta, însă renunță la domeniul avocaților, următorul abordat fiind cel al medicinei.  La fel ca în „Legea iubirii”, noua producție va combina viața personală și profesională a personajelor, pe parcursul căreia vom vedea diferite cazuri din medicină. 

„În acest nou proiect vom dezvolta personaje care se dedică medicinei, în deosebi punem accent pe lupta de a salva vieți și sănătatea persoanelor, dar care trebuie într-o oarecare măsură să își pună ordine și în viața personală. Atât în relațiile familiale cât și profesionale”, declara în urmă cu câteva zile producătorul Jose Alberto Castro. 

Primi actori confirmați din distribuție sunt Daniel Arenas  și Grettell Valdez, care vor fi protagoniștii telenovelei, dar și Livia Brito. Potrivit peopleenespanol.com printre participanții la casting s-au prezentat actorii Cristian de la Fuente, Osvaldo de Leon.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton