Homepage  / Vedete / Vedete străine

Daniel Arenas va fi protagonistul unei noi producții Televisa. Cine mai joacă alături de el

Daniel Arenas va fi protagonistul unei noi producții Televisa. Cine mai joacă alături de el

de Redactia Tvmania

La un an după ultimul său rol principal într-o telenovelă, Daniel Arenas va începe în curând filmările la o nouă producție Televisa. 

Potrivit People en Espnaol filmările vor începe la finalul lunii mai și vor fi conduse de producătoarea Lucero Suarez, cea care a realizat și telenovelele „Ringo” și „O nouă viață” („Te doy la vida”). 

 Noul proiect al lui Daniel Arenas va fi va fi o adaptare a poveștii argentiniene „El sodero de mi vida”. Partenera actorului va fi actrița mexicană Iran Castillo, care a mai jucat în telenovelele „Lumea fiarelor” sau „Alborada – Cântec de iubire”. 
 
Iran Castillo va fi partenera lui Daniel Arenas în noua producție Televisa

Iran Castillo va fi partenera lui Daniel Arenas în noua producție Televisa

Telenovela redă povestea de dragoste dintre Sofía (Iran Castillo), o femeie nobilă, devotată fiului ei și muncii sale, și cea a lui Alberto Muñoz (Arenas), un bărbat atrăgător, care va fi împiedicat de multiple evenimente nefericite care  îi vor pune la încercare puterea. 

Din distribuție mai fac parte actorii:  César Évora, Marcelo Córdoba, Nuria Bages, Alejandro Ibarra, Pedro Prieto și micuțul Leonardo Herrera, care anul trecut a furat inima publicului în rolul lui Nicolás, un copil adoptat care suferea de leucemie, în cadrul telenovelei „O nouă viață”, unde a jucat alături de José Ron și Eva Cedeño.

 
 
 

 

 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton