Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Daniel Buzdugan a plecat la all-inclusive în Turcia

Daniel Buzdugan a plecat la all-inclusive în Turcia

de Redactia Tvmania

Daniel Buzdugan o ţine din vacanţă în vacanţă de când a terminat filmările la “Splash! Vedete la apă” (care a fost show-ul verii la Antena 1). Astfel că, după ce a petrecut mai multe zile în Austria, unde a vizitat Salzburg şi s-a relaxat la un SPA din zona Tirol, el a plecat în Turcia, în Belek, la un resort de lux.

“Este pentru prima oară în viaţa mea când îmi petrec o parte din vacanţă la un all inclusive în această ţară. Am mai fost la all inclusive în Republica Dominicană, dar aici mi se pare mâncarea mai bună şi mai variată. Locul este super frumos: multă verdeaţă, piscine cu apă cristal, plajă cu nisip, discoteca chiar pe plajă cu artificii la deschidere, ca de Revelion”, a scris Daniel pe contul său de Facebook.

Vedeta TV le-a mărturisit prietenilor săi că nu sunt şanse să ia în greutate, chiar dacă se află la all inclusive, pentru că are grijă ce mănâncă:

“Spunea cineva că, după un concediu la all inclusive, punem kilograme în plus. Fals! Dacă eşti disperat după mâncare şi dacă îţi umpli masa cu farfurii, atunci mai mult ca sigur că vii cu greutăţi din concediu. Dar sunt foarte multe salate şi chestii uşoare de mâncat, ca să nu mai vorbim de posibilitatea de a face puţină mişcare în sălile de sport ultra dotate sau de varianta de alergare pe plajă, înot, tenis”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton