Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Daniel Buzdugan, cu ochii în lacrimi. Ce l-a emoționat pe celebrul DJ de radio. „Nu știu când au trecut atâția ani”

Daniel Buzdugan, cu ochii în lacrimi. Ce l-a emoționat pe celebrul DJ de radio. „Nu știu când au trecut atâția ani”
9

de Andra Stana,

Imagini absolut emoționante, emoții trăite intens de Daniel Buzdugan în curtea casei în care a copilărit. Care este cea mai dură amintire pe care o are, dar care era și felul preferat de mâncare.

Daniel Buzdugan, cu lacrimi în ochi în curtea casei în care a copilărit

Daniel Buzdugan a crescut la țară, în casa bunicilor din Stănița – Neamț, loc și spațiu în care a ajuns miercuri, în timpul campaniei RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU, campanie care se desfășoară până pe 2 iulie, live pe toate platformele Radio ZU.

Actorul ieșean nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când și-a îmbrățișat unchiul și mătușa „aplecați” de ani și de muncă.

„Nu știu când au trecut atâția ani. Una dintre cele mai puternice amintiri a fost aceea în care lucram la radio și am aflat că bunica mea nu mai este. Bunica, persoana care l-a așteptat pe bunicul să se întoarcă din Armată, iar el nu s-a mai întors. Și unul dintre lucrurile pe care mi le doresc tare e să ajung în locul unde bunicul și-a trăit ultimele clipe.”, a spus Daniel Buzdugan, cu multă emoție.

Daniel-Buzdugan-cu-ochii-in-lacrimi.-Ce-l-a-emotionat-pe-celebrul-DJ-de-radio-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

DJ-ul Radio ZU, care anul acesta împlinește 51 de ani, și-a amintit care era felul de mâncare preferat, informație confirmată și de mătușa lui, o doamna „aplecată” de ani, dar cu mintea extrem de ageră.

„Doamne, lui Daniel îi plăcea să bea cafea și să mănânce turte. Puteam să-i dau toată ziua doar asta și nu mai voia altceva!”, a povestit mătușa actorului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton