Homepage  / Ultimul număr

Daniel Buzdugan, despre lunga vacanţă de vară şi filmările la “Iubirea face farse”

Daniel Buzdugan, despre lunga vacanţă de vară şi filmările la “Iubirea face farse”

de Redactia Tvmania

Maestrul farselor

Într-o pauză scurtă de călătorii – tocmai s-a întors de la Londra, dar vrea să viziteze Sicilia şi insula grecească Skiathos până încep filmările pentru „În puii mei!” – Daniel Buzdugan ne-a povestit despre dificultăţile întâmpinate la realizarea emisiunii Iubirea face farse”.

.

Era şi timpul ca Daniel Buzdugan să-şi folosească talentul de farsor – cu care s-a făcut remarcat printre oamenii de radio – în televiziune. Prezentatorul emisiunii „Iubirea face farse” mizează pe reacţiile oamenilor obişnuiţi ale căror odrasle s-ar fi logodit, chipurile, cu vedete şi spune că principala diferenţă este că la sfârşit trebuie să se vadă cu victimele. „La radio e altceva, dar aici, în momentul în care dădeam ochii cu părinţii, mă pufnea râsul. Eram surprins de reacţiile lor şi îmi era foarte greu să mă abţin”.

.

Poveşti de la filmări

Filmările celor 9 ediţii, realizate în luna iunie, l-au ţinut ocupat de la 10 dimineaţa, de când termina matinalul de la Radio ZU, până pe la 7-8 seara, dar întregul proces a durat mult mai mult. „Se face casting, se găsesc vedetele şi copiii dispuşi să facă farsa, apoi aceştia din urmă îşi cheamă părinţii la Bucureşti. Unii nu pot sau nu vor să vină, gândim scenariul, căci fiecare caz are picanteriile lui”.

Dată fiind reputaţia sa, prezentatorul a mai trebuit să ducă şi muncă de lămurire cu vedetele care se temeau că li se pregăteşte ceva, cum ar fi Cosmina Păsărin: „A zis că vine la Antene şi cine ştie  ce farsă îi pregătim, aşa că i-am spus că e vorba despre altcineva, ca să nu intre la bănuieli”. Ca şi cum toate aceste piedici nu ar fi fost de ajuns, „au fost situaţii în care s-a prins unul dintre părinţi (n.r. – cum s-a întâmplat în cazul lui Escu) sau părinţii s-au răzgândit şi nu au mai venit la Bucureşti. În prima situaţie am oprit filmarea şi deci farsa, în cea de-a doua am găsit pe altcineva”.

În schimb, Daniel Buzdugan îşi laudă complicii, în special pe trei dintre ei. „Bianca (n.r. – Drăguşanu) s-a descurcat foarte bine, Claudiu Bleonţ a fost genial, Mircea Stoian a fost haios”. Pe Mircea Stoian, colegul lui Dan Capatos, îl vom vedea în ediţia din 1 august, alături de Cornel Păsat.

„Farsa lui Cornel a fost cu poveste. Există un moment de dans erotic, făcut de un stripteuz profesionist unei actriţe. Cei doi şi-au jucat atât de bine rolul, încât au apărut la gard vecinii vilei unde filmam, ca să vadă ce orgii se întâmplă în curtea noastră”, îşi aminteşte Buzdugan.

.

Citeşte articolul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton