Homepage  / Știri

Daniel Buzgudan, vacanţă prelungită înainte de noul sezon “În puii mei”

Daniel Buzgudan, vacanţă prelungită înainte de noul sezon “În puii mei”

de Redactia Tvmania

De fiecare dată când are timp liber, vedeta TV preferă să fugă din Bucureşti şi să viziteze locuri frumoase din ţară. De curând, el a vizitat mai multe obiective din Ţinutul Neamţului.

“Vizitati Ţinutul Neamţului! Este locul ideal pentru a petrece un sejur de câteva zile într-o atmosferă de calm şi relaxare totală. Istoria locurilor aminteşte aproape la tot pasul de gloria unor viteji voievozi, perioada cea mai mare de înflorire fiind consemnată în anii domniei lui Ştefan cel Mare. Natura de aici oferă câteva nestemate turismului românesc: Masivul Ceahlău, Cheile Bicazului, Lacul Bicaz, poiana Teiului.

Este un ţinut de suflet, care nu a fost modificat prea tare de “civilizaţia zilelor noastre”, pe care vi-l recomand cu tot dragul”, a scris Daniel pe contul său de Facebook.

La începutul anului, Daniel Buzdugan a fost plecat într-o vacanţă în Hong Kong, despre care puteţi afla detalii în cel mai recent număr al revistei TV Satelit. Prezentatorul de la Radio Zu va apărea, din 16 martie, la Antena 1 într-un nou sezon al emisiunii “În puii mei”.

[imagebrowser id=564]

Citeşte şi:

Ce “ruşine” a păţit Buzdugan în Hong Kong

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton