Homepage  / Vedete străine

Daniel Craig a fost de acord cu soarta pe care a avut-o James Bond în „No Time to Die”. Care este motivul surprinzător

Daniel Craig a fost de acord cu soarta pe care a avut-o James Bond în „No Time to Die”. Care este motivul surprinzător
8

de Roxana Mirea,

Dacă James Bond interpretat de Daniel Craig nu ar fi avut sfârșitul pe care l-a avut în filmul „No Time to Die”, ar fi fost oare actorul tentat să se întoarcă în franciza agentului 007 și să joace rolul pentru a șasea oară? Poate. Iată ce a declarat Daniel Craig despre personajul James Bond.

Atenție, articolul conține spoilere.

Daniel Craig, despre soarta lui James Bond în „No Time to Die”

Într-un nou interviu pentru Los Angeles Times, Daniel Craig explică faptul că au existat două motive importante pentru dispariția lui Bond în filmul „No Time to Die”. „Au fost două motive: unul pentru mine și unul pentru franciză”, spune actorul. „Am fost ceva de genul: „Ei bine, trebuie să resetezi totul”. Așa că hai să-mi ucidem personajul și să găsim un alt Bond și să găsim o altă poveste. Să începem la [vârsta] de 23 de ani, să începem la 25 de ani, să începem la 30 de ani”.

Al doilea motiv a fost într-adevăr conceput pentru a-l avantaja pe Craig și pentru a se asigura că nu se va mai putea întoarce niciodată în rolul lui James Bond. „Celălalt motiv a fost pentru ca eu să pot merge mai departe”, spune el. „Nu vreau să mă întorc. Presupun că ar trebui să fiu atât de norocos dacă m-ar invita înapoi, dar adevărul este că trebuie să trec peste asta. Sacrificiul pe care îl face în film a fost din dragoste și nu există sacrificiu mai mare. Așa că mi s-a părut un lucru bun cu care să închei.”

„No Time To Die” (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Daniel Craig a vrut să renunțe la James Bond după „Spectre”

Craig decisese anterior să părăsească rolul după „Spectre” din 2015. Am terminat acel film cu un picior rupt”, a declarat actorul pentru EW în 2019. Craig a suferit o intervenție chirurgicală artroscopică după ce s-a rănit la genunchi în timp ce filma o scenă de luptă cu Dave Bautista, colegul său din „Spectre”. „A trebuit să mă întreb: Eram capabil fizic să fac [încă unul] sau voiam să fac încă unul? Pentru că acel apel telefonic către soția mea spunându-i ‘Mi-am rupt piciorul’ nu este plăcut.”

În cele din urmă, a fost atras din nou în franciză de producătorii Barbara Broccoli și Michel G. Wilson pentru filmul „No Time to Die”.

Daniel Craig va putea fi văzut în „Glass Onion: A Knives Out Mystery”, care va fi lansat pe Netflix pe 23 decembrie 2022.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton