Homepage  / Știri / Vedete străine

Daniel Craig, confirmat pozitiv cu Covid-19. Actorul nu mai poate juca „Macbeth” pe Broadway

Daniel Craig, confirmat pozitiv cu Covid-19. Actorul nu mai poate juca „Macbeth” pe Broadway
6

de Cătălina Matei,

Chiar dacă măsurile s-au mai relaxat după ultimii doi ani de pandemie, Covid-19 încă este prezent, inclusiv printre celebrități. Astfel, fostul agent 007, Daniel Craig, a fost fost testat pozitiv pentru Covid pe 2 aprilie și s-a izolat pentru următoarle zile, potrivit AFP. Actorul juca pe Broadway, în „Macbeth”, spectacol ce a fost suspendat deocamdată.

Pe Twitter, echipa de producţie a piesei a piesei „Macbeth”, o adaptare după opera lui William Shakespeare de către regizorul Sam Gold, a postat următorul mesaj:

„Reprezentaţiile cu Macbeth de pe Broadway sunt anulate până joi din cauza depistării unui număr limitat de rezultate pozitive la testul Covid-19 în instituţie. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate celor care au bilete, dar siguranţa publicului nostru, a actorilor şi a echipei rămâne prioritatea absolută”.

Daniel Craig interpretează rolul principal în piesa pusă în scenă de Sam Gold, laureat al unui premiu Tony pentru „Doll’s House, Part 2”. Partenera lui pe scenă este actriţa Ruth Negga, în rolul Lady Macbeth și este la debutul său pe Broadway.

Daniel Craig, o prezență clasică pe Broadway

Tragedia „Macbeth” este una dintre cele mai aşteptate producții ale primăverii, iar Daniel Craig nu este la primul său spectacol pe Broadway. În 2013, actorul celebru din filmele „James Bond” a jucat pe Broadway în „Betrayal” de Harold Pinter, alături de soţia sa, Rachel Weisz, actriţă şi regizoare britanico-americană care a câştigat în 2006 premiul Oscar la categoria „Cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru rolul din filmul „The Constant Gardener”. În 2009, actorul în vârstă de 54 de ani mai jucat şi în „A Steady Rain” cu Hugh Jackman.

Broadway a fost una dintre industriile cele mai afectate de când a început pandemia în urmă cu doi ani, în martie 2020. Numai în ultimul an, zeci de spectacole live au fost anulate sau modificate din cauza problemelor legate de Covid-19.

Daniel-Craig-va-primi-o-stea-pe-Walk-of-Fame-din-Hollywood-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton