Homepage  / Vedete / Vedete străine

Daniel Craig îşi lasă barbă pentru noul film Bond

Daniel Craig îşi lasă barbă pentru noul film Bond

de Redactia Tvmania

Actorul îl va interpreta pentru a 3-a oară pe agentul britanic 007 în filmul „Skyfall”, care se va lansa în 2012, şi a fost rugat de producători să-şi lase barba să crească, relatează femalefirst.co.uk.

În plus, Daniel Craig (43 de ani) se antrenează de şase luni pentru a-l interpreta din nou pe agentul James Bond.

O sursă a spus: „Daniel ţine regim cinci zile pe săptămână, aleargă prin Central Park, face flotări, înoată şi joacă tenis în fiecare weekend. N-a fost niciodată într-o formă aşa de bună”.

James Bond a mai purtat barbă în filmul „Să nu mori azi” (2002) – când agentul interpretat de Pierce Brosnan (58 de ani) a fost capturat de soldaţii din Coreea de Nord. În schimb, „Skyfall” va fi primul film în care spionul alege să poarte barbă.

Bugetul noului film din seria Bond – a cărui lansare a fost amânată din cauza problemelor financiare cu care se confruntă casa de producţie MGM – a fost redus drastic.

„Au redus mult din cheltuieli. Decorurile grandioase au fost tăiate de pe listă. Au rămas cu o distribuţie redusă care călătoreşte în locurile de filmare. Nu vor exista la fel de multe lupte corp la corp, dar vom vedea multe explozii”, a explicat o sursă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton