Homepage  / Vedete / Vedete străine

Există viață și după „James Bond”! Daniel Craig a semnat un contract de milioane cu Netflix

Există viață și după „James Bond”! Daniel Craig a semnat un contract de milioane cu Netflix

de Redactia Tvmania

Platforma de streaming tocmai a încheiat un contract de aproape 400 de milioane de dolari pentru continuările filmului „La cuțite”. Daniel Craig și regizorul Rian Johnson vor colabora din nou, la filmele „La cuțite 2” și „La cuțite 3”, scrie deadline.com. 

 

Lansat în anul 2019 – în România a avut premiera pe 3 ianuarie 2020 – cu un succes extraordinar (și disponibil, în prezent, pe Netflix), „La cuțite” ni-l înfățișa pe Daniel Craig în rolul unui imbatabil detectiv plin de umor, pe nume Benoit Blanc. După ce a semnat regia și scenariul primului film, regizorul Rian Johnson a scris, de asemenea, scenariile celor două continuări, pe care le va regiza tot el, fiind și producător, împreună cu Ram Bergman. 

Unele surse au spus deja că valoarea contractului încheiat de Netflix pentru cele două filme este de aproape 400 de milioane de dolari, ceea ce îl situează printre cele mai importante tranzacții încheiate până în prezent de o platformă de streaming. 

Lumea cinematografică se aștepta, desigur, la o continuare a primului film, care a fost foarte apreciat, dar nimeni nu a anticipat chiar două continuări simultane. Filmul „La cuțite”, a cărui acțiune se desfășura în cea mai mare parte în luxosul conac al scriitorului Harlan Thrombey (interpretat de Christopher Plummer) a avut un buget de 40 de milioane de dolari și încasări globale de 311 milioane. Drepturile filmului le-au revenit lui Rian Johnson și lui Ram Bergman, care au încheiat cel mai bun contract posibil cu Netflix. Filmările vor începe pe 28 iunie în Grecia, iar castingul va începe pe cât de repede posibil.  

Acest contract fabulos pare și mai surprinzător dacă se au în vedere originile filmului „La cuțite”, care nu a fost gândit ca un blockbuster. Totul se datorează, s-a spus, faptului că regizorul Danny Boyle, care trebuia să realizeze cel mai nou film din seria Bond, s-a retras din proiect și l-a lăsat pe Daniel Craig cu ceva timp liber. Rian Johnson, care adoră misterele în stilul Agathei Christie, avea deja în minte proiectul și l-a pregătit împreună cu Ram Bergman pentru a i-l propune lui Craig înainte ca noul regizor al filmului cu Bond, Cary Joji Fukunaga, să-și preia sarcina și să-l solicite la filmări. 

„La cuțite”, o poveste polițistă excelent scrisă, evocând stilul Agathei Christie, a beneficiat, de asemenea, de o distribuție remarcabilă, formată din Christopher Plummer, Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Ana de Armas, Chris Evans, Michael Shannon și Joseph Gordon-Levitt, făcând publicul să-l adore. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton