Homepage  / Vedete străine

Daniel Craig se pricepe la dans! Fostul 007 își arată talentul într-o reclamă pentru o marcă de vodcă

Daniel Craig se pricepe la dans! Fostul 007 își arată talentul într-o reclamă pentru o marcă de vodcă
6

de Cătălina Matei,

Cel care l-a interpretat pe afentul James Bond mai bine de 5 ani a revenit în cntrul atenției într-o nouă ipostază. Daniel Craig apare într-o reclamă pentru o marcă de vodcă în care își demonstrează din plin talentul de dansator.

Actorul britanic în vârstă de 54 de ani este protagonistul unui spot publicitar pentru o marcă de vodcă, iar fanii săi sunt extrem de încântați. , Belvedere Vodka şi-a lansat cea mai nouă campanie de promovare prin intermediul unei reclame în care rolul principal este interpretat de starul britanic, devenit cu această ocazie ambasador oficial al acestui brand.

Spotul publicitar este realizat de celebrul cineastul premiat cu Oscar Taika Waititi, cel care a regizat filmele „Thor”, iar Daniel Craig este într-o formă de zile mari. Nu doar că se mișcă foarte bine în pași de dans, dar își etalează și condiția fizică de invidiat.

Mai precis, în reclama respectivă fostul James Bond este arătat în timp ce se îndepărtează de o mulţime de fani reuniţi pe legendarul Pont Neuf din Paris şi pătrunde pe uşile hotelului de lux Cheval Blanc din capitala Franţei. Apoi, el dansează cu multă energie în holul hotelului şi pe acoperişul acestuia.

James Bond actor Daniel Craig leaves fans shaken and stirred with dance routine for vodka commercialIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Producția are mai bine de 2 minute, însă există și variante scurte de 20 de secunde. Daniel Craig poartă mai multe ţinute vestimentare. Una dintre ele seamănă foarte mult cu renumitele costume elegante pe care actorul britanic le-a purtat în timp ce interpreta personajul James Bond.

Daniel Craig, detectivul din „La cuțite: Misterul din Grecia”, filmul de pe Netflix

Knives Out, Glass Onion: A Knives Out Mystery” / „La cuțite: Misterul din Grecia” a avut premiera mondială în septembrie, la Toronto. Noul film cu Daniel Craig va fi disponibil pe Netflix începând cu 23 decembrie 2022.

De data aceasta, se pare că detectivul Blanc participă la o croazieră cu tema crimă-misteri, organizată de personajul lui Edward Norton. Bineînțeles, ceva nu merge bine și cel puțin o persoană de pe insulă este hotărâtă să facă din această crimă-mister mai mult decât un joc.

„Glass Onion” este continuarea filmului Knives Out din 2019 și îl readuce pe detectivul Benoit Blanc din acel film, interpretat de Daniel Craig. La fel ca ultimul film, „Glass Onion” are o distribuție de vedete, printre care Ethan Hawke („First Reformed”), Edward Norton („Fight Club”), Jessica Henwick („The Matrix Resurrection”), Kathryn Hahn („WandaVision”), Dave Bautista („Dune”), Kate Hudson („Almost Famous”), Madelyn Cline („Stranger Things”), Janelle Monáe („Moonlight”) și Leslie Odom Jr. („Hamilton”). Filmul este scris și regizat de Rian Johnson („Looper”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton