Homepage  / Televiziune

Daniel Dragomir, eliminat de la Chefi la cuțite 2023. De ce a fost Amalia depunctată

Daniel Dragomir, eliminat de la Chefi la cuțite 2023. De ce a fost Amalia depunctată
5

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 23 mai 2023, la Antena 1. După o confruntare plină de emoții, un alt concurent a părăsit competiția. Duelul nu a fost ușor, iar Daniel Dragomir a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023, fiind o lovitură puternică pentru Sorin Bontea. În plus, Amalia Mihart a fost „taxată” de Gina Pistol, iar Constantin Onuț a dezvăluit un detaliu neașteptat despre el.

Daniel Dragomir, eliminat de la Chefi la cuțite 2023

Ediția de aseară, 23 mai 2023, a emisiunii Chefi la cuțite a început în forță pentru că Gina Pistol a adus ruleta ingredientelor. Cătălin Scărlătescu s-a ales cu varză murată, fasole și urechi de lemn, Florin Dumitrescu s-a ales cu brânză cu mucegai, barză murată și creier, iar Sorin Bontea s-a ales cu frișcă, crap și căpșune. Degustarea a fost făcută de doamnele din Asociația femeilor motocicliste din România, potrivit a1.ro.

Victoria a fost de partea echipei gri, așa că Florin Dumitrescu a putut să respire ușurat. Nu același lucru s-ar putea spune despre echipele lui Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, care au intrat la duel. Tema pe care concurenții au primit-o la duel a fost brunch-ul, dar fără a folosi carne. Chefii au degustat preparatele dueliștilor și au acordat note.

Astăzi a plouat cu 4 și 5 și trebuie să vă felicit pentru asta”, a zis Gina, când concurenții s-au reîntâlnit cu chefii. Cel mai mic punctaj a fost obținut de Daniel Dragomir, care a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. Acesta a făcut parte inițial din echipa neagră, însă Sorin Bontea a folosit o amuletă și la luat în echipa lui, în locul lui Mario Zahariea.

daniel-dragomir-eliminat-de-la-chefi-la-cutite-2023.-de-ce-a-fost-amalia-depunctata-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

N-am înțeles nimic din ce a vrut să facă. A zis că a băgat niște țelină la cuptor, a făcut o supă… Bă, dar nu mă așteptam”, a spus Sorin Bontea.

Bontea pierde un om foarte bun. Un om pe care a consumat o amuletă. Dani ne părăsește puțin prea devreme”, a spus și Florin Dumitrescu.

Sunt foarte bucuros că am ajuns până aici. Îmi pare rău că plec. M-am atașat foarte mult de toți”, a spus Daniel.

Amalia a fost taxată de Gina Pistol

Amalia Mihart (Esa) a primit 14 puncte de la chefi, însă a fost taxată de Gina Pistol pentru greșeala că a pus pastele cu mâna în farfurie și că a nu a respectat timpul probei.

În ultimele 20 de secunde ce să mai fac? Să-și vadă de treaba lor, ce atâta depunctat! N-ați mai văzut mâncare cu mâna. La voi, când erați la bunici, cum era?” a fost reacția Amaliei.

Constantin Onuț, care a ajutat-o pe Amalia cu indicații, a luat tot 14 puncte.

„Amalia îmi spune că nu, că e băiat rău. „Constantin? Nu cred că e băiat rău. Dar de ce zici asta?”, „Păi, nu a vrut să îmi zică. Nu știu ce l-am întrebat și mi-a zis că dacă cumva scoate pe unul din echipa lui ajutându-mă pe mine.” Eu cred că l-a zăpăcit pe săracul Constantin până a ajuns să spună chestia asta”, a spus George.

Înainte să se afle ce note au primit concurrenții, Constantin Onuț a făcut o dezvăluire neașteptată despre el.

Eu unul nu vreau să plec acasă, am fost și dat afară de la muncă din motiv că sunt aici, vreau să continui cât mai mult în competiția asta”, a zis Constantin Onuț.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton