Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Daniel Max Dragomir s-a transformat în Horia Brenciu și a fost câștigător la „Te cunosc de undeva”

Daniel Max Dragomir s-a transformat în Horia Brenciu și a fost câștigător la „Te cunosc de undeva”
6

de Redactia Tvmania

Show-ul "Te cunosc de undeva!" de sâmbătă, 13 mai, l-a desemnat câștigator pentru a doua oară consecutiv pe Daniel Max Dragomir, de data aceasta cu o transformare în Horia Brenciu.

Așadar, sâmbăta aceasta, Sore l-a adus la “Te cunosc de undeva!” pe Robert Smith, vocalistul trupei The Cure, cu hit-ul “Friday I’m In Love”, Anda Adam a fost un personaj care i s-a potrivit mănușă, Mary J.Blige, în timp ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut dificila misiune să se transforme în Sting și Lady Gaga, ca să interpreteze cover-ul “Stand By Me”.

Alex Vasilache s-a străduit să se apropie cât mai bine de personajul său, interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu și a cântat îmbrăcat într-un costum tradițional pus la dispoziție de chiar celebra artistă, Biu Marquetti a avut șansa să întruchipeze un chitarist care a făcut istorie alături de The Beatles, George Harrison, pe când Ruby a fost veselă și dezinhibată, precum americanca Meghan Trainor.

Mezinul “Cuza” a încercat o transformare internațională pe versuri românești și a cântat în travesti precum Inna, iar Bianca Sârbu l-a readus la “Te cunosc de undeva!” pe Jean de la Craiova.

Cea mai buna transformare a serii a fost realizată de Daniel Max Dragomir, care l-a imitat perfect pe Horia Brenciu.

Momentul special al serii a fost susținut ca de obicei de Florin Ristei și FreeStay care, de această dată, au cântat alături Alin Pascal, fiul celebrei interprete de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița.

Te cunosc de undeva 13 mai 2017 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton