Homepage  / Galerie foto

Daniel Osmanovici a prezentat cel mai lung buletin meteo din lume

Daniel Osmanovici a prezentat cel mai lung buletin meteo din lume

de Redactia Tvmania

37 de ore de direct, 73 de invitați și donatii estimate la 120.000 de Euro, toate pentru cauza Kassandrei. ”Maraton pentru Kassandra”, un demers inițiat de echipa Observator de ziua Antenei 1, pe 29 noiembrie, în cadrul campaniei ”Vreau să ajut” a Fundației Mereu Aproape, a adus împreună foarte mulți oameni dornici să facă bine.

Pregătit fizic, dar și psihic, Daniel Osmanovici a rezistat pariului cu el însuși și a reușit să adune în jurul său oameni care au rezonat cu povestea impresionantă a Kassandrei și care au vrut să facă parte dintr-un demers fără precedent.

Începând cu 29 noiembrie, ora 6 dimineața, Daniel Osmanovici a intrat în direct unde a și rămas timp de 37 de ore, mânat de dorința de a o ajuta pe Kassandra la cea de-a 37-a operație, pe care urmează să o facă la Paris.

”Am reușit să stau 37 de ore si 11 minute în direct, secundele nu mai contează. Și DA, a fost mai greu decât m-am așteptat, pentru că a sta treaz poate nu e greu, dar să stai treaz și să vorbești coerent e greu. Au fost câteva ”secunde dificile”, am avut oameni care m-au susținut cu toate forțele lor, dar cel mai important a fost zâmbetul Kassandrei și cel al fetiței mele, Tea”, spune prezentatorul de la Observator.

73 de vedete i s-au alăturat, actori, cântăreţi, jurnalişti, bucătari şi nu numai, dar și fetița sa, Tea și familia sa. Cu toții, împreună cu colegii de redacție și românii care l-au urmărit la TV, pe net și pe Facebook au fost alături de Kassandra şi Daniel.

”La invitatul numărul 30 eu m-am oprit din numărat, abia aseară am aflat că am vorbit cu 73 de oameni… Cine a fost cel mai cel? Sincer, nu îmi amintesc, dar toți au venit pentru Kassandra și asta mi-a dat putere”, spune Daniel.

Kassandra este un copil care a fost abandonat de mamă, torturat de bunică și care acum se luptă pentru viață în noua familie a fostului fotbalist Iosif Rotariu. Până la 4 ani, Kassandra a fost arsă cu acid, bătută, înfometată şi aruncată de la etaj. Abandonată de mamă şi chinuită de propria bunică, fetița este acum fiica adoptivă a fostului internaţional Iosif Rotariu. Dragostea părinţilor este cel mai bun medicament pentru fetița care suferă de osteomielită. La 10 ani a trecut deja prin 36 de operaţii, iar acum, în urma campaniei ”Maraton pentru Kassandra”, va merge la Paris pentri operația cu numărul 37.

Cu ocazia acestui maraton, alți doi copii vor primi ajutor in cadrul campaniei ”Vreau să ajut” a Fundației Mereu Aproape.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton