Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Daniel Pavel a ajuns în Republica Dominicană cu întreaga echipă de la „Survivor România”. Cine i-a făcut bagajul. EXCLUSIV

Daniel Pavel a ajuns în Republica Dominicană cu întreaga echipă de la „Survivor România”. Cine i-a făcut bagajul. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Întreaga echipă de la ”Survivor România” a ajuns deja la locurile de filmare din Republica Domincană, iar Faimoșii și Războinicii sunt gata să înceapă competiția care le va încerca limitele. Gata de show este și prezentatorul Daniel Pavel, care ne-a mărturisit cine l-a ajutat cu împachetatul.

Daniel Pavel a ajuns în Republica Dominicană pentru filmările „Survivor România” 2023

Din 9 ianuarie, Faimoșii și Războinicii vor trăi din plin provocările noului sezon „Survivor România” la Pro TV, iar Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, este pregătit pentru o nouă porție de adrenalină. Mai ales că, dincolo de filmări, prezentatorul emisiunii va avea parte de o companie specială, pe iubita sa. Ana Maria Pop, de profesie avocat, dar și absolventă a unui Masterclass în actorie, cea care i-a cucerit inima lui Daniel, este și ea în Republica Domincană. De altfel, iubita lui Daniel a fost prezentă și anul trecut la filmări.

Pe contul său de Instagram, cea care i-a cucerit inima lui Daniel Pavel a și postat primele fotografii din Republica Dominicană.

Captura-AnaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Și tot Ana Maria este cea care a și ajutat la împachetat, înainte de marea plecare. Cât de eficient este acum bajajul prezentatorului „Survivor”? Iată ce ne-a dezvăluit Daniel înainte de a pleca în Republica Dominicană:

Da, așa este, începe un nou sezon Survivor România. Asta înseamnă, în primul rând, așa cum m-am raportat întotdeauna, încă din copilărie, la marii exploratori și navigatori, că o bucată importantă din viața mea și din anul 2023 voi fi plecat pe o insulă. Bagajul meu este făcut într-un mod mai eficient, din două motive. Unu: am învățat ce poate constitui balast la nivel de haine, cărți, obiecte de care am cu adevărat nevoie acolo. Al doilea motiv este că, de data aceasta, am un master mind în organizare. Iubita mea, Ana, se va ocupa de ținute și lucrurile absolut necesare traiului pe insulă. Așa că de data aceasta va fi un bagaj mult mai bine organizat”.

daniel-pavel-si-ana-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 12

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton