Homepage  / Televiziune

Daniel Pavel, anunț important la Survivor 2022. Care sunt noile echipe

Daniel Pavel, anunț important la Survivor 2022. Care sunt noile echipe
8

de Roxana Mirea,

Un nou joc de recompensă a avut loc la Survivor România 2022, aseară, 10 aprilie, la Pro TV. Faimoșii și Războinicii au luptat cu toate armele pentru a câștiga premiul pus în joc. Miza a fost una foarte importantă. Echipa câștigătoare s-a bucurat de o plimbare într-un parc locuit de maimuțe, dar și de o masă cu bunătăți specifice bucătăriei Republicii Dominicane. Pe de altă parte, la sfârșitul serii, Daniel Pavel a avut de făcut un anunț foarte important.

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor – 10 aprilie 2022

Concurenții de la Survivor România 2022 s-au luptat pentru a câștiga un nou joc de recompensă, aseară, 10 aprilie. Miza a fost una magnifică. Echipa care a câștigat s-a bucurat  de o plimbare într-un parc locuit de maimuțe, dar și de o masă cu bunătăți specifice bucătăriei Republicii Dominicane.

Scorul a fost foarte strâns, însă, în cele din urmă, Faimoșii au câștigat jocul de recompensă, învingându-i pe Războinici cu 10 la 8.

Concurenșii din echipa roșie s-au bucurat din plin de recompensa câștigată. Au avut parte de o excursie la parcul „Monkeyland”, o grădină botanică imensă, care este și casă pentru zeci de maimuțe veverițe, potrivit protv.ro.

Elena Chiriac a avut parte și de un icident pentru că una dintre maimuțe i-a desfăcut sutienul.

Nu știu de ce m-au ales, dar pot să mă simt mândră”, a spus aceasta.

Daniel-Pavel-anunt-important-la-Survivor-2022.-Care-sunt-noile-echipe-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce anunț important a făcut Daniel Pavel

După care a urmat un joc de volei la Survivor România 2022, între echipe mixte, formate din jucători de la Războinici și de la Faimoși. Jucătorii au fost aleși de către cei mai buni concurenți, de la începutul competiției: Elena Chiriac și Ștefania Ștefan. Așadar, jocul de volei s-a dat între echipa Tigrilor și echipa Vulturilor. Tigrii au fost cei care au câștigat.

Apoi, Daniel Pavel a avut de făcut un anunț important la Survivor România, 10 aprilie 2022, care i-a luat prin surprindere pe concurenți.

În această noapte Dominicană, în această conjunctură extraordinară, mai am un anunț de făcut pentru voi, un anunț extrem de important. Tot ceea ce știți despre Survivor România urmează să se schimbe în această seară. Ceea ce urmează să se întâmple este următorul lucru. Începând din acest moment, din această seară, toată aventura Survivor România care urmează, o veți continua și o veți simți în această formulă în care sunteți acum. Voi – Vulturii, voi – Tigrii, iată Survivor România de acum înainte! În acest moment, echipele sunt mixate. Aventura Survivor continuă în aceste formule de luptă”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel.

Din echipa Vulturilor, fac parte Alex Delea, Marian Drăgulescu, Mihaela Stan, Alexandra Duli, Doru Răduță, Blaze și Elena Chiriac.

Din echipa Tigrilor, fac parte Relu Pănescu, Alexandru Nedelcu, Oana Ciocan, TJ Miles, Ionuț Popa, Șrefania Ștefan și Mari Fica. În momentul în care CRBL va reveni, se va alătura echipei Vulturilor.

Daniel-Pavel-anunt-important-la-Survivor-2022.-Care-sunt-noile-echipe-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

Sursa Foto: Instagram Survivor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton